Bărbat rănit după ce un copac a căzut peste el, în pădure

Bărbat rănit după ce un copac a căzut peste el, în pădure

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-214806618">

Un apel la numărul unic de urgență 112 a mobilizat echipajele de salvare cărășene în ajutorul unui bărbat peste care a căzut în copac, în zona Băile Herculane.

„Ora 14.15, apel 112 – o persoana surprinsă sub un copac prăbușit in pădure, in Băile Herculane, persoana reușind ulterior să fie extrasă de către aparținători. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, un echipaj SAJ, un echipaj IPJ și o echipă Salvamont. Persoana a fost preluată de salvatori, în stare conștientă (traumatism toracic forte), și transportată cu targa până la echipajul SAJ Caras-Severin, in vederea acordării asistenței medicale și transportării acesteia la spital”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani, a fost coborâtă de pompieri, cu targa, pe o porțiune de aproximativ un kilometru, iar apoi transportată cu ambulanța SAJ Caraș-Severin la cel mai apropiat spital, în județul Mehedinți.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.