SCM Politehnica a pierdut la scor, deşi era favorită în faţa Focşaniului

SCM Politehnica a pierdut la scor, deşi era favorită în faţa Focşaniului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Handbaliştii alb-violeţi au suferit o înfrângere dură astăzi în Liga Zimbrilor. La revenirea pe parchest după o lună şi jumătate de pauză, SCM Politehnica a cedat, scor 24-32, cu mai modesta CSM Focşani. Ex-timişoreanul Filip Marjanovic a fost printre cei mai buni marcatori ai moldovenilor.

Focşaniul a dat semne încă din prima parte că poate produce „surpriza”.


La pauză a condus cu 19-12 echipa de pe Bega în sala Rapid din capitală. Bănăţenii au alergat în van pentru recuperarea deficitului în partea secundă. Portarul Marocico s-a remarcat în mod special la nereuşitele poliştilor.

Vlad Caba a riscat apoi cu şapte oameni în ofensivă, dar tactica nu a dat roade, aşa cum s-a întâmplat în partida cu Dobrogea Sud din urmă cu două luni. Mai mult, moldovenii au avut şi zece goluri avantaj la mijlocul părţii secunde. Roman Makrishin şi Filip Marjanovic au fost artizanii Focşaniului la finalizare, amândoi cu câte opt goluri în poarta lui SCM Poli.

SCM Politehnica (marcatori): Caba 5 goluri, Barros 4, Năstăsie 4, Baican 3, Sadoveac 2, C. Dedu 2, Slavuljica 2, Fenici 1, Neamțu 1.

Pentru SCM Poli urmează vineri, 4 decembrie, un meci considerat „acasă” cu CSA Steaua. Echipa timişoreană a rămas cu 21 de puncte după 11 meciuri disputate şi poate fi depăşită în clasament, unde e momentan pe 6, chiar de către gruparea bucureşteană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.