„Iubesc Timișoara”, serial documentar cu povești din istoria orașului

„Iubesc Timișoara”, serial documentar cu povești din istoria orașului

0
DISTRIBUIȚI

„Învăluită în parfumul rozelor, Timișoara este fascinantă. Se lasă cântată, pictată, scrisă în versuri ori în proză. Astfel, multe acte de creație devin embleme ale orașului, dar și premiere naționale, europene, mondiale“.


(Luciana Ianculescu)

„Iubesc Timișoara” este serialul documentar, propus de către Asociația Iubesc Timișoara, tuturor celor interesați de poveștile și istoria orașului de pe Bega. Abordând tematici diverse (Timișoara Premierelor, Timișoara Universitară, Timișoara Culturală), serialul ne poate confirma dacă este adevărată zicala conform căreia „cine ajunge să cunoască Timișoara cu adevărat, rămâne cucerit definitiv de către aceasta.”

Cu ajutorul celor de la Timișoara Film Society (asociație din Timișoara, care se ocupă cu producția de filme artistice, scurt-metraje, reclame, clipuri muzicale) și al celor de la TourGuide & Travel Timișoara, poveștile orașului vor căpăta viață și vor putea fi trăite din orice colț al lumii.

Serialul „Iubesc Timișoara” va fi lansat la finalul lunii noiembrie pe canalele online ale Asociației Iubesc Timișoara, data exactă urmând a fi comunicată ulterior, de către organizatori.

Iubesc Timișoara este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.