Mihail Neamțu, candidat PMP Timiș pentru Camera Deputaților: „Eu propun cură de...

Mihail Neamțu, candidat PMP Timiș pentru Camera Deputaților: „Eu propun cură de slăbire pentru porci”

2
DISTRIBUIȚI

Mihail Neamțu, candidat PMP pentru Camera Deputaților, s-a dezlănțuit în emisiunea PRESSALERT LIVE la adresa politicienilor fără viziune care nu sunt în stare să facă reformă.

„De ce unele țări eșuează și altele reușesc? Răspunsul onest este următorul: fără o reformă a statului român, care este astăzi precum un obez călare pe umerii unui personaj rahitic tot mai încercat și mai obosit, numit antreprenorul român, fără să luăm această povară grea, care înseamnă pensii speciale și nesimțite, care înseamnă aparat bugetar supradimensionat, care înseamnă peste 75% din primării incapabile să-și plătească angajații din propriile resurse, care înseamnă faliment la nivelul administrației locale, fără să luăm grasul ăsta mare și nesimțit de pe umerii unui sfrijit antreprenor, care nu știe cum să-și mai plătească angajatul mâine, antreprenorii nu merită respect?”, a spus Mihail Neamțu.

Acesta nu s-a oprit aici: „De ce să fie respectat nu știu care securist, care s-a pensionat la 42 de ani, a plecat din sistemul public, și-a făcut firmă de security că, na, ce să faci, a mai dobândit postul de decan pe la nu știu care facultate, mai este și membru în nu știu ce barou, mai are și nu știu ce firmă de avocatură, mai are și nu știu ce poziție politică.


Domnule, aceste pisici, dar insult pisicile, acești porci, iertați-mă, ai sistemului, că nu pot să folosesc altfel cuvintele la această oră, aceste pisici grase ale sistemului sau acești porci din mlaștina dâmbovițeană, sufocă România prin mirosul lor. Domnule, COMTIM-ul producea niște mirosuri. Dumneavoastră înțelegeți mai bine ca mine ce înseamnă mirosul pestilențial al acestor ferme de porci, și ca să nu se supere cei care ne ascultă, imaginea este din George Orwell, «Ferma animalelor», este o referință culturală de cel mai înalt nivel, ca și «1984»”.

Întrebat cum scăpăm România de acești „porci nesătui”, candidatul PMP pentru Camera Deputaților a răspuns: „Cred că nu trebuie să le mai dăm în jgheab atâta hrană, care provine de la niște căprioare, de la niște ființe inocente din pădure. Noi asta facem acum: luăm hrana de la căprioarele care sunt tot mai rahitice, tot mai nemâncate, tot mai slabe, tot mai anemice, luăm mâncarea de la căprioare, de la generațiile de copii, de elevi, gândiți-vă cât este astăzi o bursă a unui elev eminent în România. Luăm hrana căprioarelor și o dăm porcilor. Asta facem noi acum. Eu propun ca nicio mâncare sănătoasă, curată și bună, care trebuie dată căprioarelor să nu mai ajungă în jgheabul porcilor. Eu propun cură de slăbire pentru porci”.

2 COMENTARII

  1. Unul dintre acei „porci ” vrea sa fie si el? Pasarea malai viseaza! Pai de ce vrea in parlament? Vrea pensie speciala. Sa stea in privat . Dar cred ca nu poate sau vrea sa fie porcul sef!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.