Nicolae Robu, reacție la dezvăluirile actualului edil: ”E chiar ridicol (…)...

Nicolae Robu, reacție la dezvăluirile actualului edil: ”E chiar ridicol (…) Eu îi mai las d-lui Primar Fritz timp să înțeleagă ce înseamnă să fii Primar al Timișoarei”

5
DISTRIBUIȚI

„Să te plângi, să faci știre națională, că ai de plătit 153.000 lei când tu încasezi zilnic mai mult de-atât (…) e chiar ridicol”, a reacționat, astăzi, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, după ce Dominic Fritz a dezvăluit problemele descoperite de când a preluat mandatul.

„În campania electorală n-au vorbit despre niciun obiectiv pe care vor să-l facă în oraș, iar acum s-au apucat să oprească și investițiile pornite de mine! Eu îi mai las d-lui Primar Fritz timp să înțeleagă ce înseamnă să fii Primar al Timișoarei.


Nu l-am criticat cu nimic până acum, deși aș fi avut cu ce. Dar, dacă devine incorect la adresa mea, acreditând ideea că eu am lăsat dezastru în urmă, când de fapt SITUAȚIA FINANCIARĂ A PRIMĂRIEI ESTE MAI BUNĂ CA ÎN ORICE AN PE VREMEA ASTA, nu voi rămâne fără replică”, anunță Robu.

Acesta se referă la o presupusă anulare a unei licitații pentru o parcare multinivel, după care scrie: „În altă ordine de idei, desigur că este regretabil să existe facturi neînregistrate, indiferent de valoarea lor, dar asta n-are legătură cu Primarul, ci cu o eroare a unui funcționar. Dar să te plângi, să faci știre națională, că ai de plătit 153.000 lei când tu încasezi zilnic mai mult de-atât, iar în data de 10 a fiecărei luni încasezi în jur de 35 milioane lei -da, atât se încasează la Primăria Timișoara, în data de 10 a fiecărei luni!-, e chiar ridicol. Și are la origini cunoașterea personală limitată a d-lui Fritz în domeniu, limitată la gestiunea bugetului personal, de persoană fizică. Deocamdată, atât!”.

 

5 COMENTARII

  1. Bai, Robule, tu esti normal? Cand incasezi sau incasai tu 35 mil pe luna? Sigur te referi la lei vechi, ca 35 mil lei noi incasezi pe luna aia pe care a pasit primul Armstrong. Stiam ca esti nesimtit, dar nu in halul asta! Pai tot bugetul Timisoarei e de 250 mil pe an, la nivel de cheltuieli ca la venituri gradul de incasare e sub 90%. Ca sa nu mai vorbim de datoriile facute si rostogolite catre societatile locale.

  2. Robule astia sunt incompetentii din primarie. Asa au facut si cu factura la gaz, cand s-a stins flacara eroilor. Numai frecatori de menta in institutii, cu salarii nesimtite si tot felul de vouchere de vacanta. Asta e Romania paralela, oameni care nu produc nimic dar au numai beneficii.

  3. Ne poate dezvalui d-l Dominic Fritz domiciliul sau din cartea de identitate, ca sa dovedeasca indeplinirea cerintelor minime constitutionale pentru functia de primar, functie de demnitate publica (art.148 din Codul administrativ/2019R): cetatenie romana si domiciliul in Romania. 🙂 Restul ecan-can! Specialistii europeni in drept spun ca cetatenii europeni nu pot candida ca primari, daca nu au cetatenia tarii in care candideaza, in: Franta, Belgia, Romania, Grecia, Polonia, Bulgaria, etc.

  4. Penibila Monica..Nu trebuie nimeni sa-ti dezvaluie cartea de identitate sau ce ti se mai pune tie pe micutul creier pe care il ai. Tu suspectezi, tu vrei sa ti se dezvaluie..tu vrei cam multe si meriti nimic. Ai facut contestatii, apeluri, recursuri.. ai pierdut. Nu mai vorbi ca o moara stricata aiurea, ca esti mai mult decat penibila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.