SCM Timişoara, revenire spectaculoasă în primul meci din noul sezon. „Leii” au...

SCM Timişoara, revenire spectaculoasă în primul meci din noul sezon. „Leii” au bătut Voluntariul în Cupă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara s-a impus azi în primul joc disputat în noul sezon – duelul din grupa C a Cupei României la baschet masculin, împotriva formaţiei CSO Voluntari. „Leii” au fost conduşi în sfertul 4 cu 16 puncte, dar au reuşit o revenire fantastică şi au câştigat cu 87-85 după un parţial „rar” întâlnit (23-0).

Primul sfert a fost câştigat surprinzător de ilfoveni destul de clar, cu 28-19. Totuşi, până la pauză „leii” şi-au revenit pe tabelă şi după ce au condus în ultimele secunde ale sfertului 2, scorul indica un avantaj fragil pentru Voluntari: 48-47.

Sferturile următoare au fost şi mai „nebune”.


Echipa de lângă Bucureşti a luat un avantaj consistent după sfertul 3 (64-74), apoi diferenţa s-a mărit în startul ultimei pătrimi a întâlnirii. CSO Voluntari a avut +16 (80-64) cu aproape opt minute şi jumătate timp încă de jucat. Moment în care alb-violeţii au ieşit la rampă spectaculos. Cu un run incredibil de 23 de puncte, perioadă în care adversarii nu au punctat, SCM Timişoara a ajuns să conducă cu 87-80. Dar dramatism a existat în continuare căci Voluntariul s-a apropiat la doar două puncte cu un minut rămas din joc. În ultimele secunde Joseph a ratat triţa şi timişorenii s-au impus deşi au ratat ultimele „libere” ale jocului prin Komatina.

S. Brown a fost principalul marcator al întâlnirii, cu 24 de puncte. Ceilalţi realizatori ai „leilor” au fost: Mijajlovic (17 puncte), Gajic (13), Dragoste (11), Komatina (7), Mocriţchi, Mirkovic (ambii 6) şi Kelemen (3).

Bănăţenii pregătiţi de Dragan Petricevic au văzut astfel primele raze de soare după o perioadă cruntă, cu focar de coronavirus la echipă şi multe alte incertitudini. De altfel, Alex Olah nu a putut fi alături de colegi chiar din cauza virusului. Pentru „lei” urmează mâine, de la ora 16.00 (live pe Digi), duelul cu CSM Târgu Jiu. Apoi, vineri, de la 19.30 e programat ultimul meci din grupă, cu gazda Sibiu. Toate duelurile au loc în Sala Transilvana (fără spectatori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.