Peste 400 de timișeni, amendați în ultimele 24 de ore pentru nepurtarea...

Peste 400 de timișeni, amendați în ultimele 24 de ore pentru nepurtarea măștii și deplasarea fără motiv întemeiat în intervalul orar restricționat

0
DISTRIBUIȚI

Duminică, peste 300 de forțe au acționat pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2.

La activităţi au participat 347 de forţe de ordine, fiind verificate 264 de societăți comerciale, precum şi 126 de mijloace de transport persoane, dintre care 50 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 402 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 116.500 de lei.


Dintre acestea, 347 de sancțiuni contravenționale în valoare de 100.250 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.250 pentru nerespectarea interdicțiilor privin deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.