PMP-istul Radu Negru: „E clar că USR și PNL se tem unii...

PMP-istul Radu Negru: „E clar că USR și PNL se tem unii de alții”

0
DISTRIBUIȚI

Întrebat la emisiunea Pressalert LIVE de luni seara cum vede războiul local dintre USR și PNL, Radu Negrilă, candidat PMP Timiș pentru Senatul României, a declarat: „cred că este nota votului pentru domnul Iordache, zis Ciordache. Au fost peneliști, au fost useriști, dar dacă numeri voturile e clar că cineva l-a votat pe domnul Iordache și nu pe domnul Zăgrean, matematic e imposibil să fie altfel. Cred că e posibil să fie și așa și așa, din păcate nu sunt destul de versat în jocurile politice ca să pot să citesc mai mult printre rânduri.


Unele guri rele spun că a fost votat de useriști ca să îl pună numărul 2 pe domnul Dircă. Pe de altă parte, cei de la USR spun că este vorba despre o capcană, nu știi pe cine să crezi. Mi se pare că atitudinea domniilor lor este ca în Caragiale: o semnăm anonimă. Sigur că se va tranșa situația într-un mod sau altul. Nu înțeleg de ce nu fac acel pact scris. OK, e nevoie de un pact scris, să-l scrie, să fie negru pe alb pentru că avem nevoie de o majoritate solidă, de două treimi, pentru proiectele dreptei în Timișoara, mai ales că urmează să fim Capitală Culturală Europeană, nu avem timp de șicane de genul acesta și, lăsând asta la o parte, e o situație destul de urgentă de gestionat. Sper ca presiunea publică pe care vă felicit că o faceți să îi determine să ajungă la o înțelegere, nu mă interesează cine ce are de împărțit. Eu, ca simplu timișorean am nevoie ca ei să cadă odată de acord, să-și suflece mâinile și să treacă odată la treabă”.

În opinia acestuia, un adevărat profesionalism ar însemna ca și consilierul care nu face parte din partidul care a promovat proiectul să îl voteze. „E important să fi transparent. E clar că USR și PNL se tem unii de alții”, a fost de părere reprezentantul PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.