Președintele CJ Timiș anunță crearea unui grup unic de lucru cu Primăria...

Președintele CJ Timiș anunță crearea unui grup unic de lucru cu Primăria Timișoara pentru combaterea COVID 19

0
DISTRIBUIȚI

De o săptămână, Alin Nica ocupă fotoliul de președinte al Consiliului Județean Timiș. Întrebat luni seara la emisiunea Pressalert LIVE care a fost prima sa impresia după ce a ajuns în funcție, noul lider al administrației județene a precizat că prima impresie a fost că e mult de muncă, sunt multe de corectat, multe lucruri de îmbunătățit, dar și proiecte de continuat.

Prima măsură luată de Alin Nica a fost înființarea unui grup de lucru pentru lupta cu covid.

„Am rămas neplăcut surprins să constat că practic actorii principali în această criză nu prea se văzuseră de ceva vreme.


Acel vid de autoritate între alegerile locale și învestirea mea în funcție, de aproape o lună de zile, și-a spus cuvântul. Funcțional, prefectul conduce acel Comitet Județean pentru Situații de Urgență, însă sunt actori importanți care nu sunt în comitet, de exemplu directorii de spitale, iar aceștia au niște probleme pe care doar cei care sunt ierarhic superiori le pot rezolva și știți că spitalele țin fie de primărie, fie de CJ sau de ministerele de resort. Eu zic că își face treaba doamna prefect numai că are nevoie de ajutor și ajutorul cu cea mai mare credibilitate este dat de președintele CJT și primarul Timișoarei. Am hotărât împreună cu primarul să reunim cele două grupuri de lucru ca să fie un singur grup de lucru funcțional, mi se pare normal să fie așa, pentru fundamentarea deciziilor noastre ca și decidenți politici în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și pentru comunicarea în spațiul public. Deja am discutat cu domnul primar și stabilim detaliile în viitorul imediat”, a spus Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.