TIR lovit de tren, în Timiș. Autocamionul a luat foc în urma...

TIR lovit de tren, în Timiș. Autocamionul a luat foc în urma impactului UPDATE Traficul feroviar, în continuare întrerupt FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1895362146">

Un autocamion a fost lovit de un tren în această dimineață, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe DN 59C, între localitățile timișene Comloșu Mare și Teremia Mare.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, însă TIR-ul a fost cuprins de flăcări, iar pompierii intervin acum la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „La ora 11.45 am fost solicitați să intervenim la un accident feroviar urmat de incendiu, la trecerea la nivel de cale ferată între localitățile Teremia Mare și Comloșu Mare. În accident au fost implicate un tren regio, în care se aflau doar trei persoane, și un autotren în care se afla șoferul. În urma impactului, cabina autotrenului a luat foc. Cele patru persoane implicate în accident s-au autoevacuat și nu necesită îngrijiri medicale. La fața locului se intervine cu o autosepcială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri și două ambulanțe SAJ. În acest moment, se lucrează pentru lichidarea incendiului la autotren și degajarea traficului rutier și feroviar”, a transmis ISU Timiș.

Trenul de pasageri circula pe ruta Nerău – Timișoara Nord.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.