Druckerii vor aduce o bucurie copiilor de Crăciun şi anul acesta. Mesajul...

Druckerii vor aduce o bucurie copiilor de Crăciun şi anul acesta. Mesajul mobilizator primit dintr-o comună din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Acțiunea de Crăciun a suporterilor alb-violeți și a Politehnicii Timișoara continuă pentru al 11-lea an consecutiv. Deşi e o situaţie epidemiologică deosebită, fanii-voluntari rămân pe baricade. Anul acesta ei vor veni în sprijinul copiilor defavorizaţi de pe raza comunei Biled, judeţul Timiş, după un mesaj emoţionant primit de la oficialităţile localităţii.

83 de sate vizitate, 650 de familii și peste 1.500 copii au primit cadouri din partea druckerilor, care au reuşit să mobilizeze mai mulţi timişoreni care îi pot ajute pe cei mai necăjiţi oameni din Banat. Deşi e o perioadă cu anumite restricţii, suporterii s-au mobilizat şi în acest 2020 complicat. Un mesaj de la Biled a lansat provocarea.

„Primăria Biled a analizat situația materială a copiilor ce frecventează cursurile grădiniței și școlii de pe raza comunei noastre, dar și a copiilor cu cerințe educaționale speciale (CES) și handicap. S-a constatat că avem un număr de aproximativ 150 copii care din lipsa resurselor financiare nu își permit rechizitele necesare ce le sunt folositoare zi de zi, a alimentelor și dulciurilor care să le facă sărbătorile mai frumoase, a hăinuțelor și încălțămintei călduroase.


Împreună cu dumneavoastră putem să le aducem zâmbetul pe buze și să le facem o imensă bucurie în prag de sărbătoare, iar în acest sens dorim să ne sprijiniți prin donații / sponsorizare”, se arată în textul care i-a mobilizat pe druckeri.

Pentru încă o Acţiune de Crăciun reuşită, ca de obicei, ajutoarele alb-violete ale Moşului cer şi ajutorul altor bănăţeni cu stare. „Până în data de 20 decembrie ajută-ne cu o sumă în contul Acțiunii, noi vom folosi toți banii pentru a achiziționa alimente și alte articole de primă necesitate care vor ajunge înainte de Crăciun la cei care au nevoie de ele. De asemenea, ne poți ajuta cu următoarele articole, în cazul în care le ai acasă și dorești să le donezi: jucării, haine călduroase, încălțăminte, tablete, monitoare / laptop-uri funcționale. Noi le vom centraliza pe toate și le vom împărți copiilor ce au nevoie de ele. Toate articolele donate trebuie să fie în stare bună, curate și funcționale. Le poți aduce la Shop-ul oficial al Politehnicii, pe str. Sfânta Rozalia, în fiecare zi de luni până vineri între orele 14:00 și 18:00″, se arată pe site-ul oficial al Politehnicii Timişoara.

Donații se pot face în contul acțiunii către: Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” Timișoara, str. G. Ranetti, nr. 22, jud. Timiș, CUI 26478891, Cont bancar: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108, Raiffeisen Bank, Agentia Banat; Reprezentant legal: Sebastian Lucian Novović, președinte. Se pot de asemenea încheia contracte de donație/sponsorizare/publicitate cu societăți comerciale care doresc să sprijine acțiunea din acest an. Pentru toate donațiile în cont se va menţiona la descriere: ”Actiune Craciun”. Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon: 0723951775 (Adrian) sau la adresa de e-mail contact@sspolitehnica.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.