Alexandru Proteasa și Cristian Moș, aleși vicepreședinți la CJ Timiș după o...

Alexandru Proteasa și Cristian Moș, aleși vicepreședinți la CJ Timiș după o ședință „glaciară”

0
DISTRIBUIȚI

În sala de plen a Consiliului Județean Timiș, la ora 10, când ar fi trebuit să înceapă ședința extraordinară convocată de Alin Nica, erau doar consilierii USR PLUS. Mai în glumă mai în serios, unul dintre USR-iști a întrebat unde sunt ceilalți.

După câteva minute, au apărut câțiva pesediști în frunte cu fostul șef al CJT, Călin Dobra, care a început să comenteze: „Plecăm acasă că ne-au chemat de urgență degeaba, nu e nimeni”.


După vreo zece minute, au apărut și liberalii, în grup. Deși aliați pe hârtie, liberalii și useriștii s-au tratat cu răceală. Din tabăra liberalilor nu au fost prezenți Călin Roman și Alin Popoviciu, cei doi „proscriși” ai partidului. Au mai lipsit și doi consilieri de la PSD.

După începutul ședinței și după ce au fost anunțați cei doi candidați știuți, Alexandru Proteasa de la PNL și Cristian Moș de la USR PLUS, Călin Dobra a anunțat că Grupul PSD din CJT nu va participa la vot. Acesta a mai spus că nu înțelege graba acestei ședințe din moment ce oricum au trecut trei luni de la alegerile locale.

În cele din urmă au fost 28 de voturi valabil exprimate, între care doar o abținere și un vot împotriva lui Cristi Moș.

Astfel, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Timiș sunt Alexandru Proteasa (PNL) și Cristian Moș (USR PLUS).

Imediat după numărarea voturilor și validarea rezultatului, ce doi noi vicepreședinți au și depus jurământul. Călin Dobra, deși nu a votat, le-a urat celor doi succes în numele PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.