Alfred Simonis, la vot în sala unde a făcut școala generală: „E...

Alfred Simonis, la vot în sala unde a făcut școala generală: „E bine să cunoaștem realitățile Timișului și ale Timișoarei când mergem să reprezentăm județul la București”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timiș, candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaților, și-a exercitat dreptul la vot la Școala Generală nr.


25 din Timișoara, chiar în sala de clasă în care a urmat cursurile claselor I – VIII.

„Am votat, așa cum am spus pe tot parcursul campaniei, pentru timișoreni și timișeni care candidează în Timiș. Mi-am exercitat dreptul de vot chiar în sala de clasă unde am făcut clasele I – VIII, a fost ușor emoționant. E bine să cunoaștem realitățile județului Timiș și ale Timișoarei când mergem să reprezentăm județul la București. Am votat pentru un partid care atunci când s-a aflat la conducerea țării, dincolo de erori pe care le cunoaște, la asumă și le-a îndreptat, a reușit să treacă România prin perioade economice bune, indiferent că vorbim de creșterea salariilor, a pensiilor, a alocațiilor, creșterea nivelului de trai și creșterea economică. În plus, am votat pentru un partid care este singurul care paote să gestioneze situația de criză sanitară în care se află astăzi România, dar și criza economică”, a spus Simonis după ieșirea de la urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.