Dominic Fritz, inclus de USR PLUS în grupul de negociere pentru viitoarea...

Dominic Fritz, inclus de USR PLUS în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare: „Este o onoare să reprezint, la București, valorile și speranțele Timișoarei și Banatului”

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a anunțat, vineri, că va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României.

„Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici. Este o onoare să reprezint, la București, valorile și speranțele Timișoarei și Banatului. Le mulțumesc colegilor din Alianța USRPLUS care m-au propus și susținut.


 Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic și stabil și de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluții pentru oameni, aici și peste tot în țară. Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile și drepte, pe respect și empatie față de cetățeni”, a spus Fritz, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Primarul Timișoarei a scris că în „vremurile acestea de neliniște și de dezamăgire față de politică, reflectate în absenteism și în rezultatul votului, e o datorie să ținem drept drumul european al României”.

„Aceasta a fost voința Timișoarei exprimată la locale și parlamentate și mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru. Vă voi ține la curent cu mersul discuțiilor”, a mai precizat Fritz.

3 COMENTARII

  1. Bună ziua, pe strada Bujorilor din Timişoara nr. 50 sau 51 se ridică o hidoșenie de „palat” care nu numai că e mai înalt decât toate casele din zonă, dar depăşeşte şi blocurile de peste drum. Iar în grădina din spate „se construieşte” un morman de gunoaie ce poate deveni focar de infecție. Cine a putut elibera autorizație pentru o asemenea monstruozitate? Și cine o girează: oamenii vechii administrații sau ai celei noi?

    • Da nu depune cineva o contestatie la hidosenie , va ramane asa cum este , cand vezi asa ceva mergi la primarie si inregistreaza o plangere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.