Motivul pentru care nu s-a făcut până acum alianța USR PLUS –...

Motivul pentru care nu s-a făcut până acum alianța USR PLUS – PNL la CJ Timiș. Viceprimarul Ruben Lățcău, apărat de colegi

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Cătălin Drulă de la USR PLUS a declarat, joi seara, că Alin Nica nu-l vrea pe Cristian Moș, liderul organizației timișene, la Consiliul Județean Timiș, ca să nu se uite peste umărul lui.

„Să fim sinceri, de asta a amânat două luni, Nica nu ne vrea lângă el Consiliul Județean Timiș, nu îl vrea pe Cristian Moș acolo să se uite peste umărul lui și să vadă ce ar putea să facă”, a declarat deputatul Cătălin Drulă la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Întrebat dacă știa de problemele cu legea ale viceprimarului Ruben Lațcău dinainte de alegeri, senatorul Nicu Fălcoi a răspuns că nu știa că anul trecut acesta a fost prins la volan la o zi după ce îi expirase dovada, acesta având permisul suspendat.

„Problema este următoarea: dacă vrem să comparăm faptul că Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, a încălcat o regulă de circulație și pentru asta a plătit. Penalii sunt cei care au fost condamnați definitiv în instanță. Noi le-am spus penali întotdeauna celor care aveau o condamnare definitivă din partea justiției.


Până la o condamnare definitivă, noi, cel puțin, nu am numit o persoană penală”, a declarat senatorul Nicu Fălcoi.

La rândul său, deputatul Cătălin Drulă de la USR PLUS, a fost întrebat de ce în cazul lui Ruben Lațcău și al primarului Brașovului, Allen Coliban, care a avut probleme cu CV-ul, partidul care a făcut un stindard din „Fără hoție, fără penali”, a avut o atitudine de genul „las’ că trece” și nu a scos un cuvânt despre aceste subiecte.

„Domnul Ruben Lațcău a explicat foarte bine despre ce este vorba: a avut carnetul suspendat și a primit acea dovadă de 15 zile de circulație, a uitat și a condus și în a 16-a zi, după care a trecut prin acel proces administrativ. Noi nu suntem perfecți, nu suntem Albă ca Zăpada sau cavaleri pe cai albi. Ce suntem? Suntem oameni ca și cei pe care îi reprezentăm, care sunt în corporații, care sunt medici, care sunt jurnaliști ca dumneavoastră, care își fac onest meseria, zi de zi, nu sunt descinși dintr-un rai, dar care arată complet diferit față de clasa politică actuală, care ia comisioane, șpăgi, nu se gândește o clipă la binele oamenilor. Tocmai de asta nu ne suportă și ne-au văzut de la bun început ca pe niște intruși și tocmai de aceea orice mică greșeală a unui userist este speculată într-un mod extrem. Pentru că frustrarea e adunată de mult timp și încearcă să ne pună în această lumină a unora care se pretind perfecți”, a spus Cătălin Drulă.

Acesta a precizat că îl cunoaște bine pe Ruben Lațcău, care este un tânăr extraordinar de inteligent, de pasionat de ceea ce înseamnă Timișoara. „Chiar este un om care aduce plusvaloare în orașul ăsta. A încerca să faci o linie de poveste că a uitat că avea dovada de 15 zile și a condus în a 16-a zi, deci e penal ca toți ceilalți, este… OK, dacă vrem asta nu vom reuși niciodată să facem treabă”, a spus Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.