Primarul Fritz, la București pentru proiectele derulate de CNI în Timișoara

Primarul Fritz, la București pentru proiectele derulate de CNI în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a anunțat, marți, că s-a întâlnit, recent, la București, cu Manuela Pătrășcoiu, directorul general al Companiei Naționale de Investiții (CNI).

CNI derulează trei investiții în Timișoara.


Este vorba despre stadion, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Timiș, sala polivalentă cu 16.000, al cărei administrator va fi Primăria Timișoara și o bază sportivă.

„Mă bucur foarte mult că pentru Sala Polivalentă s-a finalizat licitația, se pare că au fost mai multe firme care ar fi vrut să facă proiectul. L-a câștigat o firmă și acum suntem în etapa de contestații și după această etapă vom avea un proiectant pentru Sala Polivalentă și urmează să fie semnat contractul, noi trebuie să facem documentația tehnico-economică, să punem la dispoziție terenul. Dar pentru baza sportivă, în zona Heaven, pe un teren de 14.000 mp a fost semnat contractul cu executantul în noiembrie, am predat amplasamentul săptămâna trecută către firma care se va ocupa de proiectare și de construcție. Dacă totul va merge conform planului, s-ar putea ca la anul sau la începutul anului 2022 să avem această bază sportivă cu teren de fotbal cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori și un teren mai mic pentru handbal sau baschet”, a declarat, marți, Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.