Rectificare de buget, anunțată cu 20 de minute înainte de ședința Consiliului...

Rectificare de buget, anunțată cu 20 de minute înainte de ședința Consiliului Local Timișoara. Explicația primarului Fritz pentru adoptarea modelului Robu

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii municipali au votat, marți seara, o rectificare bugetară. Nu toți aleșii au primit însă proiectul de hotărâre înainte de ședință.


Rectificarea a fost anunțată cu 20 de minute înainte de plen.

„Am fost anunțați vineri că primim cinci milioane de lei, de fapt plăți ulterioare pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap, bani pe care i-am plătit deja, deci acum îi primim înapoi. Bineînțeles că ne prind foarte bine în aceste zile din ultimele săptămâni ale anului, care mereu sunt dificile, nu sunt încasări zilnice cum avem de obicei. Cred că mâine o să intre în cont și ca să putem cheltui banii trebuie să intre în bugetul rectificat”,  a explicat primarul Dominic Fritz..

Steliana Stanciu, director executiv la Direcția Economică, a precizat ce sume au mai fost rectificate. Este vorba despre redistribuiri, nu despre sume suplimentare.

Astfel, este vorba despre 3,5 milioane de lei, plată promisă în avans pentru furnizarea de gaz către COLTERM. Aceasta a mai precizat că, în vară, bugetul Clubului Sportiv Municipal a fost diminuat cu 2,5 milioane de lei din cauza anulării competițiilor, iar acum CSM a primit 1 milion de lei pentru funcționare și teste covid. De asemenea, trei milioane de lei sunt alocate pentru repararea străzilor, a precizat ec. Steliana Stanciu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.