Soarta contractelor pentru garajele din Timișoara, amânată pentru anul viitor

Soarta contractelor pentru garajele din Timișoara, amânată pentru anul viitor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Proiectul care viza modificarea duratei contractelor pentru proprietarii de garaje din Timișoara a fost retras de primarul Dominic Fritz înainte de a fi supus votului în consiliul local.


Până acum, contractele pentru garaje se putea face doar pentru o perioadă de un an, noua propunere vizând prelungirea duratei la trei ani.

Dominic Fritz a retras proiectul pentru a se căuta formula care să îi permită primăriei să rezilieze contractele oricând este nevoie să se facă lucrări pe terenurile pe care sunt amplasate garaje.

„Eu simt că există un consens că vrem, pe de o parte, să debirocratizăm aceste mii de contracte an de an – cred că este un consens că asta este intenția – pe de altă parte vrem să ne acoperim juridic ca oricând pentru lucrări să putem rezilia într-un mod sigur și rapid aceste contracte. Eu retrag proiectul ca să găsim o variantă juridică ce atinge ambele obiectivele pentru că nu avem nicio grabă acum, contractele pe anul acesta sunt la mine la semnat”, a spus primarul în timpul ședinței Consiliului Local Timișoara. Fritz a precizat că va reveni cu proiectul referitor la garaje în ședința de Consiliu Local din luna ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.