Un sirian a intrat cu mașina în Piața Victoriei ca să-și cumpere...

Un sirian a intrat cu mașina în Piața Victoriei ca să-și cumpere de mâncare

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au depistat marți seara, în jurul orei 22, autoturismul care a fost observat pătrunzând în zonă cu acces interzis, respectiv în Piața Victoriei, în jurul orei 19.00 și punând astfel în pericol oamenii care treceau prin centrul orașului.

Autovehiculul marca Volkswagen cu numere de București se afla parcat în fața Casei Tineretului, pe pista de biciclete.


Imediat s-a trecut la verificarea acestuia, fiind identificat și conducătorul auto și pasagerul acestuia. Este vorba despre doi sirieni, de 34 și 54 de ani, care erau cazați la hotelul din incinta Casei Tineretului.

Conducătorul auto a recunoscut ca a intrat cu mașina în Piața Victoriei pentru a-și lua de mâncare. La verificarea autovehiculului s-a stabilit ca acesta era sub sechestru, motiv pentru care la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Secția 1 Poliție pentru verificări.

Conducătorul auto a fost sancționat de polițiștii locali amendă maximă de 435 lei, pentru nerespectarea indicatorului privind accesul interzis, și tot cu 435 lei pentru că a staționat pe pista pentru biciclete de pe str. Arieș, plus 4 puncte penalizare la permis.

2 COMENTARII

  1. Îl doare-n șpiț! În Germania la atita tupeu de mîrlan îl duceau la secție, iar în Siria îl cocoșau cu bastoanele…
    La noi, e raiul Mîrlanilor! Asta au facut politicienii vechi din România. Singurii de la care mai sper sunt AUR că ne vor reda demnitatea ca țară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.