ACS Poli încă nu s-a reunit, dar nu cedează. Petre Muşat: „Dorinţa...

ACS Poli încă nu s-a reunit, dar nu cedează. Petre Muşat: „Dorinţa noastră, fără echivoc, este să terminăm campionatul”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli este singura echipă din judeţul Timiş care participă într-o competiţie activă şi nu a lovit încă prima minge în 2021. Clubul format de vechea administraţie (municipală şi judeţeană) a avut un parcurs peste aşteptări în sezonul de toamnă al Ligii 3, dar situaţia financiară apasă tot mai accentuat pe tot ce înseamnă continuarea campionatului.

Echipa care în ultima perioadă a existenţei a jucat pe „Electrica” (Baza STPT) a încheiat pe locul 3 anul 2020 în Seria a 8-a a eşalonului terţ, la egalitate cu locul 2, care duce la barajul de promovare. Iar evoluţiile bune au adus şi oferte pentru jucători, care pleacă bineînţeles liberi, probabil conform înţelegerilor iniţiale. Golgheterul Claudiu Matiş e la Reşiţa, Salhi s-ar fi înţeles cu Ripensia şi va juca la Lipova împrumut iar Patrick Peter a fost anunţat azi oficial la Viitorul Şelimbăr.


E situaţia doar a unora dintre ei. Alte echipe din zonă de Liga 2 şi 3 urmăresc jucătorii timişoreni, unii dintre ei ajungând la mai multe luni de neplată decât de plată la alb-violeţii din C (circa trei-patru salarii restante în unele cazuri).

Rămasă fără sprijin, ACS Poli s-a încăpăţânat să nu arunce prosopul. Deşi miercuri, la şedinţa care trebuia să lămurească unele lucruri, printre absenţi s-a numărat… administratorul judiciar Bogdan Alic. În dosarul insolvenţei următorul termen e 25 februarie şi ţinând cont de împrejurări, datoriile istorice acumulate, viitorul entităţii sportive e practic imposibil.

Cu toate acestea, administratorul special Petre Muşat a anunţat printr-un comunicat că se încearcă totuşi încheierea prezentei stagiuni, una care foarte probabil va fi şi ultima din existenţa relativ scurtă dar plină de „hop-uri” a lui ACS Poli, ultima divizionară A din oraşul de pe Bega.

„Dragi suporteri alb-violeţi,

vă mulţumim tuturor pentru răbdarea pe care o aveţi cu noi. Vă asigur că lucrăm în continuare să găsim cele mai bune variante pentru a doua parte a acestui sezon.

Dorinţa noastră, fără echivoc, este să terminăm campionatul în curs.

Cu siguranţă că această perioadă a fost şi este în continuare una dificilă pentru club. Obiectivul nostru imediat rămâne să oferim tinerilor jucători de la Poli o platformă unde să-şi poată dezvolta şi etala calităţile pe care le au.

Sper ca săptămâna viitoare să vă putem prezenta toate detaliile privind reluarea antrenamentlor. Facem tot ce depinde de noi pentru a fi pregătiţi în vederea primului meci oficial din acest an, programat pe 13 martie”, se arată în comunicatul de pe acspoli.ro, semnat de Petre Muşat, administratorul special al clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.