Atenționare de călătorie în Republica Serbia – coduri roșu și portocaliu de...

Atenționare de călătorie în Republica Serbia – coduri roșu și portocaliu de ninsoare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-655710627">

viscol

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Serbia că autoritățile sârbe au emis coduri portocaliu și galben pentru condiții meteorologice severe în intervalul 9-10 ianuarie 2021.

Astfel, pentru ziua de 9 ianuarie 2021 au fost emise coduri portocaliu și galben de ninsoare pentru regiunile Serbia de Sud-Vest, Serbia de Est, Serbia de Sud-Est și Kosovo și Metohija, fiind prognozate precipitații ce pot determina depunerea unui strat de zăpadă mai mare de 10 cm, într-un inteval scurt de timp.

Pentru ziua de 10 ianuarie 2021 au fost emise coduri portocaliu și galben de ninsori pentru întreg teritoriul Serbiei, cu depuneri mari de zăpadă în regiunile sudice, vestice și centrale.

În acest context, autoritățile sârbe avertizează asupra riscului de perturbare a circulației, inclusiv închidere temporară a unor drumuri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.