Doi bărbați din Timiș, arestați preventiv după ce au atacat o agentă...

Doi bărbați din Timiș, arestați preventiv după ce au atacat o agentă de poliție și pe colegul acesteia

3
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați din Timiș, tată și fiu, sunt cercetați penal după ce au atacat doi polițiști veniți să aplaneze un scandal. Totul s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, în localitatea timișeană Biled.

„În data de 23.01.2021, în jurul orei 17:30, în faţa unui imobilului din comuna Biled, sat Biled, județul Timiş, primul inculpat (tatăl), l-a lovit cu picioarele în zona membrelor inferioare pe un lucrător de poliţie, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale, după care i-a ameninţat că îi va omorî pe acesta şi pe colega sa, din cadrul IPJ Timiş – Secţia 3 Poliţie Rurală Sânandrei, ameninţări de natură a le crea o stare de temere celor doi poliţişti, în timp ce aceştia se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, respectiv în timp ce au intervenit pentru a aplana un scandal sesizat prin apel 112.


De asemenea, cu ocazia intervenţie la apelul 112, cel de-al doilea inculpat (fiul) a lovit-o cu piciorul pe lucrătoarea de poliţie prezentă, în zona piciorului drept, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale, după care l-a lovit cu piciorul în zona membrelor inferioare pe lucrătorul de poliţie ce fusese agresat de primul inculpat, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale şi ulterior agresiunilor fizice, i-a ameninţat pe cei doi lucrători de poliţie că-i va omorî şi îi va agresa fizic, ameninţări de natură a le crea o stare de temere”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Cei doi sunt acum cercetați pentru ultraj, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Timișoara au decis, la solicitarea pocurorului de caz, ca cei doi suspecți să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

3 COMENTARII

  1. Oh.Au luat panselutele de noi politisti cateva spituri la gioale?Poate fiindca avea el gleznele goale …sau pentru ca ea are 40 kg imbracata…
    Asta este ,,prestanta,, care au ajuns sa o aiba politistii dupa ce s-au scos baremele de inaltime si greutate si orice fetiza sau fetiz ajung sa fie politisti…
    Astia o sa ne apere?
    Cand nu sunt in stare sa se apere pe ei?

  2. :))) sa moara gibilan daca nu are Caius dreptate.

    M-a oprit si pe mine un echipaj undeva langa Sannicolau, agenta si agent.

    Ea avea 45 de maxim, dar era buna… el statea in masina pe telefon.

    Interesant ca pe aia de l-au batut pe notar si secretara lui i-au lasat acasa si pe amaratii astia 2 ii baga in arest ;)))

    • Aia de au bătut notarul sunt infractori de profesie , părinți cu carnet de partid etc … ăștia din Bilet doar niște betivi needucați …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.