Planuri de consolidare a versanților pe una dintre cele mai pitorești șosele...

Planuri de consolidare a versanților pe una dintre cele mai pitorești șosele din Banat

0
DISTRIBUIȚI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a lansat procedura de achiziție publică pentru obiectivul de investiții „Stabilizare si consolidare versanți pe DN 57”, la limita județelor Caraș-Severin și Mehedinți.


Ofertele vor fi deschise în prima parte a lunii viitoare.

Compania de Drumuri vrea să consolideze versanții Drumului Național 67. Este vorba despre un sector lung de aproape patru kilometri, aflat la granița județelor Caraș-Severin și Mehedinți.

„CNAIR a lansat, la începutul acestui an, procedura de achiziție publică pentru obiectivul de investiții «Stabilizare si consolidare versanți pe DN 57», limita județelor Caraș-Severin și Mehedinți. În ultimii ani, au avut loc mai multe evenimente care au pus în pericol siguranța circulației rutiere din cauza alunecărilor masive de teren în zona localităților Dubova, Svinița, Cozla, Berzasca. Procedura de achiziție publică amintită este pentru un sector din DN 57, pozițiile kilometrice 62+000 – 65+800, între Svinița și Cozla”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Data de deschidere a ofertelor este 9 februarie, au precizat reprezentanții DRDP Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.