Dominic Fritz a decis cine va fi noul city-manager al Timișoarei

Dominic Fritz a decis cine va fi noul city-manager al Timișoarei

4
DISTRIBUIȚI

Edilul-șef al Timișoarei a anunțat astăzi că și-a ales city-managerul alături de care va lucra în următorii patru ani. Decizia nu a fost una ușoară, pentru că după ce a anunțat că postul este disponibil, Fritz a primit peste 300 de CV-uri.

„Am primit 309 CV-uri de la candidați pentru poziția de city-manager.


Sunt oameni din Timișoara, din toată țara și oameni din Diaspora, nu pot să dau o locație exactă, dar a aplicat și un român care stă pe o insulă din Caraibe, și care vrea să se întoarcă în țară pe acest post. Sunt foarte optimist că vom găsi cel mai bun administrator public pentru Timișoara”, declara primarul în urmă cu o lună și jumătate.

Astăzi, Dominic Fritz a spus că a luat o hotărâre în acest sens. „O să prezint în scurt timp noul city-manager. Persoana este aleasă. Nu am semnat încă contractul, acesta este motivul pentru care nu vă dau încă numele. Dar sunt foarte, foarte fericit că am găsit un om fantastic, vine din mediul privat. O să ne ajute și pe partea de buget-finanțe a primăriei. Mai multe o să vă spun după ce semnăm contractul”, a declarat, marți, primarul Timișoarei.

4 COMENTARII

  1. Ca din intamplare,omul asta ,,fantastic,, va avea putina ,,activitate,, in ceva ONG off course..
    Si tot ca din intamplare,omul fantastic va avea ceva conexiuni pe la Bruxelles…
    Evident,doar coincidente.Nimic rau.

  2. De ce nu mărturisești ca era stabilit din 17 decembrie persoana în cauza?! Anunta ca R.Toanca și elita ti au găsit.. omul.. Nene Iancule^ halal cusur ai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.