Amical câştigat la scor de Ripensia înainte de intrarea în cantonament

Amical câştigat la scor de Ripensia înainte de intrarea în cantonament

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a învins astăzi, la Baza 2 a Politehnicii, în al doilea test al iernii, divizionara C Avântul Periam. Scorul final a fost 8-1, după ce la pauză era doar 2-0 pentru gruparea de ligă secundă. După acest joc roş-galbenii urmează să înceapă stagiul centralizat de la Buziaş.

Jocul de pe sinteticul Bazei 2 a avut două reprize de 50 de minute. În prima, vizitatorii, aflaţi la primul joc amical din noul an, au rezistat până în minutul 26, când Vasluian a deschis scorul. Apoi, Pădurariu a punctat în minutul 37 din unghi închis pentru a stabili scorul pauzei.

La reluare, cu o formaţie mult schimbată, elevii lui Cosmin Petruescu s-au descătuşat.


Ene (minutele 64 și 82), Tudorache (68), Alex Popovici (min. 70 și 75) şi Neagu (77), ultimul din lovitură liberă, au marcat rând pe rând în poarta formaţiei din vestul judeţului. Periamul a marcat golul de onoare prin Tulcan (min. 65), când tabela indica scorul de 3-0 pentru roş-galbeni.

A fost a doua victorie din două jocuri în testele iernii pentru ripensişti, care, în primul amical, au învins o altă grupare de Liga a III-a, Fortuna Becicherecu Mic (scor 5-1).

Ripensia (prima repriză): Dobre (35, V. Velcea jr.) – A. Macrițchii, Țieranu, Rogac (33, Lalić), Fridrich – Stoi, T. Călin – Vasluian, Golda, Piftor – Pădurariu. Repriza a doua: V. Velcea jr. (67, Miklos) – Marić, Țieranu (70, Sturzu), Lalić, Gladun – V. Macrițchii, Neagu – Popovici, M. Ene, Tudorache – Soković. Antrenor: Cosmin Petruescu.

„Ripi” începe după acest joc stagiul de la Buziaş, care va dura de mâine, 24 ianuarie, până în 5 februarie, la Buziaş. Următorul joc al roş-galbenilor va fi miercuri, 27 ianuarie, cu Crișul Chișineu Criș, locul de desfășurare și ora de start urmând să fie stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.