O nouă plecare de la Ripensia în Liga I. Staff-ul roş-galbenilor a...

O nouă plecare de la Ripensia în Liga I. Staff-ul roş-galbenilor a fost modificat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia continuă să „transfere” în prima ligă. De această dată însă e vorba de un membru al staff-ului divizionarei secunde timişorene. După ce s-a despărţit de roş-galbeni, Bogdan Boldorea a ajuns la campioana CFR Cluj. În locul său roş-galbenii l-au adus pe postul de fizioterapeut pe Sergiu-Cristian Şteţco (foto stânga).

Boldorea era kinetoterapeut la „Ripi” şi a activat în Timişoara inclusiv la echipa de rugby.


La CFR Cluj el va fi fizioterapeut în staff-ul lui Edward Iordănescu. Altfel, ripensiştii au anunţat că staff-ul a fost completat cu timişoreanul Sergiu-Cristian Ștețco, care va fi noul fizioterapeut al echipei. „Pe această cale, îi mulțumim pentru activitatea depusă la Ripi lui Bogdan Boldorea, cel care până acum a ocupat acest post și care a optat pentru o nouă provocare profesională”, se arată în comunicatul Ripensiei.

În această iarnă Ripensia s-a despărţit şi de un jucător care a fost dorit în elită: ăortarul Haralambie Mociu semnând cu UTA. La capitolul plecări mai figurează un goalkeeper: George Păduraru (ASU Poli) şi trei jucători de câmp: Ad. Neacşu, Alin Burdeţ şi Cosmin Sârbu. „Ripi” s-a reunit ieri fără achiziţii în această iarnă, dar cu nu mai puţin de şapte jucători noi în pregătiri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.