Scandal pe stradă. Doi tineri au agresat un șofer: unul i-a lovit...

Scandal pe stradă. Doi tineri au agresat un șofer: unul i-a lovit mașina, celălalt i-a luat telefonul

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri au agresat un șofer în timpul unui conflict care a izbucnit într-o intersecție din orașul Arad. Unul dintre agresori a lovit mașina victimei, iar celălalt i-a luat telefonul pentru a-o împiedica să filmeze agresiunea. Până la urmă, tinerii au ajuns la secția de Poliție.

Potrivit jandarmilor arădeni, doi bărbați cu vârste de 20 și 28 de ani din Arad, s-au ales cu dosare penale, unul pentru distrugere și celălalt pentru furt, în urma unui scandal izbucnit între aceștia și un șofer în vârstă de 65 de ani.


Jandarmii au fost solicitați prin serviciul 112 să intervină de urgență.

Incidentul s-a produs miercuri într-o intersecție din orașul Arad. Un tânăr, după un schimb de replici cu șoferul, a lovit violent cu piciorul portiera mașinii, după care și-a continuat drumul. Șoferul a sunat imediat la 112 și a încercat să-l fotografieze cu telefonul mobil, pe tânărul agresiv.

În acel moment, cel de-al doilea tânăr, supărat că este fotografiat, s-a repezit la persoana vătămată, i-a luat telefonul din mână și a fugit. Câțiva cetățeni, care au asistat la întreaga scenă, l-au imobilizat la aproximativ 100 de metri de locul în care s-a petrecut fapta și au așteptat sosirea jandarmilor.

Cei doi tineri au ajuns la secția de Poliție. „Tânărul care a lovit cu piciorul în autoturism a reușit să fugă, însă pe baza semnalmentelor oferite de către cetățeni, jandarmii l-au identificat și l-au condus la secția de poliție. Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, respectiv furt, conform Codului Penal. Telefonul a fost restituit părții vătămate, iar actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor”, au precizat jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.