Scandalul dintre taberele din PNL Timiș reizbucnește după un filaj la grupul...

Scandalul dintre taberele din PNL Timiș reizbucnește după un filaj la grupul anti-Nica: „Lipsa de bărbăție a actualei conduceri a PNL Timiș ne va costa enorm la următoarele alegeri” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Războiul intern din filiala Timiș a Partidului Național Liberal a reizbucnit după „pauza de iarnă”. Pe grupul de Whatsapp al primarilor liberali a fost postat un clip care arată că Alin Popoviciu, Marilen Pirtea, Petru Roman, Claudiu Buciu și alți oponenți ai lui Alin Nica se întâlnesc la un restaurant din Timișoara. Imaginile au stârnit discuții aprinse în grupul liberalilor.

„Am fost și eu”, a scris, râzând, Claudiu Buciu, primarul din Lugoj, care nu apare în imagini. „PNL Timiș, sub actuala conducere, devine un fel de enclavă comunistă în care întâlnirile membrilor care au idei proprii (și care nu se roagă la actuala conducere, ori care nu au aderat la «ideologia» ei) sunt catalogate ca fiind clandestine. Lipsa de bărbăție a actualei conduceri a PNL Timiș ne va costa enorm la următoarele alegeri. Mitocănia tribală de care dați dovada aduce o pata de rusine permanenta pe obrazul unui partid construit pe principii sanatoase, subordonate democratiei si progresului, iar nu dictaturii. Faptul că, întâmplător, apare in presa de buzunar un material despre o intalnire perfect normala (in lumea libera, exterioara bulei in care traieste actuala conducere a PNL Timis), iar apoi apare pe grupul primarilor PNL acest filmulet, este, pentru mine, ultima dovada ca trebuie sa renunt definitiv la a colabora politic cu cei care conduc astazi filiala. Si nu doar atat. Voi face publice, mereu, toate derapajele si toate actiunile care dauneaza PNL Timis si care sunt generate de actuala conducere. Sanatatea PNL Timiș este mai importanta decat faptul ca actuala conducere își doreste puterea fara limite in spatiu si timp, fapt pentru care, indiferent de consecinte si indiferent daca cineva mi se alatura (în acest demers principial), voi lua pozitie permanent si radical impotriva a ceea ce ni se intampla. De noi depinde bunastarea cetatenilor de a caror soarta ne grijim temporar.


Daca in interiorul partidului ne comportam precum in cele mai autentice dictaturi, nu ne putem astepta ca aceasta conducere sa-i trateze altfel pe cetateni, fapt pentru care consider ca trebuie inlaturata cat mai rapid. Cu scuzele de rigoare pentru colegii care inca au libertatea de a se intalni liber, voi parasi acest grup”, mai spune mesajul postat de Claudiu Buciu.

Filmulețul a fost distribuit pe grup de primarul din Secaș, Simion Pop, care a confirmat acest lucru pentru PRESSALERT.ro. Întrebat de unde are imaginile, acesta a spus „de pe rețelele sociale, apare peste tot. Nu știu să vă spun exact acum, sunt la cumpărături, vă sun eu mai încolo să vă spun. Nu vedeți ce ceartă e pe grup?”

Alin Nica, liderul PNL Timiș și președintele CJT a spus că nu știe nimic despre o filmare, dar că este la curent cu faptul că opozanții săi din interiorul filialei s-au întâlnit pentru a discuta strategie. „Habar nu am despre ce vorbiți. Eu știu încă din decembrie că s-au întâlnit, dar nu știu de nicio monitorizare a lor. Nu mă ocup cu chestiuni de genul acesta, nu mă interesează că au alți dușmani care-i monitorizează. Eu am alte treburi mai importante de făcut. Știu că la întâlnirea respectivă au discutat cum să mă contracareze în interiorul filialei, cum să mă contracandideze. Este problema lor și nu am nicio legătură cu monitorizarea. Am alte chestiuni mai importante de făcut”, a spus președintele interimar al PNL Timiș pentru PRESSALERT.ro. Întrebat dacă primarul de Secaș este un apropiat, Nica a spus „eu sunt apropiat de toți primarii”.

Vă reamintim că, după alegerile locale din septembrie anul trecut, conflictul dintre foștii PDL-iști și tabăra care-l susține pe Alin Nica în PNL Timiș a reizbucnit, iar imediat după ce Nica a fost confirmat în funcția de președinte interimar al filialei, acesta a anunțat excluderea lui Alin Popoviciu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.