SCM Timişoara, la a doua victorie în două zile. „Leii din Banat”...

SCM Timişoara, la a doua victorie în două zile. „Leii din Banat” au bătut şi Focşaniul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a ajuns la cinci victorii stagionale după al doilea turneu în Bihor în această ediţie a Ligii Naţionale. „Leii din Banat” s-au impus cu 78-70 în faţa grupării CSM Focşani, după ce ieri i-au depăşit mai clar pe baschetbaliştii formaţiei din Miercurea Ciuc.

Focşaniul avea două victorii în ediţia 2020-21 a primului eşalon şi nu a reuşit să pună mari probleme alb-violeţilor, cel puţin în prima parte a întâlnirii.


Formaţia pregătită de Dragan Petricevic a câştigat primele două sferturi (scor 28-13, respectiv 17-15), dobândind astfel un avantaj consistent pentru repriza secundă. Au fost şi 20 de puncte diferenţă între cele două iar în sfertul al treilea ex-bănăţeanul Pesic şi colegii săi au alergat după recuperarea ecartului. Ultima pătrime a întâlnirii a început de la 62-51 în favoarea timişorenilor. Focşaniul s-a apropiat, aparent periculos, la cinci puncte distanţă când mai era aproape un minut din dispută, dar Dragoste şi compania nu au mai scăpat puncte printre degete.

Cel mai bun marcator al partidei şi al „leilor” a fost iarăşi americanul Sherwood Brown, 24 de puncte acum plus un double double prin cele 10 recuperări. Asta după ce ieri reuşise 17 puncte cu Miercurea Ciuc (scor 83-55). El a fost urmat îndeaproape contra Focşaniului de către colegul Mirkovic 22 puncte. Ceilalţi realizatori ai lui SCM Timişoara în acest joc au fost: Dragoste 14 puncte, Mijajlovic 7, Komatina 4, Olah 4 şi Kelemen 3. Cu 20 de puncte, Jimmie Lee Taylor a fost coşgheterul lui CSM Focşani.

În urma acestei victorii SCM-ul are un record de cinci victorii şi patru înfrângeri în actuala stagiune, migrând spre prima jumătate a ierarhiei LNB. Focşaniul are doar două succese din 11 meciuri. Pe 20 ianuarie (ora 16) „Leii din Banat” revin în Arena Antonio Alexe din Oradea pentru duelul cu Craiova. Pentru ca, în ziua următoare, adversarul alb-violeţilor să fie Dinamo, în aceeaşi locaţie şi de la aceeaşi oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.