SCM Timişoara a pierdut cu gazda CSO Voluntari. Posibilă accidentare gravă pentru...

SCM Timişoara a pierdut cu gazda CSO Voluntari. Posibilă accidentare gravă pentru un jucător al „leilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială

„Leii din Banat” au cedat în cel de-al doilea joc în două zile disputat în Ilfoc. A fost SCM Timişoara CSO Voluntari 62-77, la capătul unui joc controlat de gazdele din apropierea capitalei. Alb-violeţii riscă să nu mai poată miza în această stagiune pe americanul Lewis Stalworth IV, ieşit accidentat pe finalul primei părţi.

Gazdele au luat o opţiune serioasă pentru a câştigat meciul încă din prima repriză.


Primul sfert s-a încheiat cu 13 puncte avantaj pentru Moldoveanu şi compania (27-14). Iar cifrele amfitrionilor au crescut constant. Pe finalul sfertului 2, unul mai strâns (15-19), Stalworth IV (foto) a suferit o accidentare gravă, fiind suspect de ruptură de ligamente încrucişate iar jucătorul a părăsit parchetul cărat pe braţe de colegi. Ulterior ajungând la spital pentru investigaţii mai amănunţite.

În ciuda pierderii sfertul 3 a adus un mic reviriment al bănăţenilor. 21-11 a fost scorul cu care SCM-ul şi-a adjudecat această perioadă a întâlnirii. Triţele lui Mijajlovic şi ale lui Mirkovic sau Brown a făcut ca temporar timişorenii să se afle la doar şapte puncte de Voluntari. De la 50-57 însă, scorul înaintea sfertului final, ilfovenii au „zburdat” spre victorie şi nu au mai avut emoţii în ultimele minute.

Cel mai bun marcator a fost Anthony Hickey, cu 27 de puncte pentru CSO Voluntari. Realizatorii „leilor” au fost: Mirkovic 13 puncte, Komatina 11, Mijajlovic 8, Stalworth IV 8, Gajic 6, Olah 6, Brown 5, Mocriţchi 3 şi Banciu 2.

SCM Timişoara a rămas astfel doar cu succesul de ieri, cu „lanterna” din Constanţa în cadrul turneului ilfovean iar cei care se bucură mai mult de Crăciunul pe rit vechi sunt străinii de peste graniţă ai Voluntariului. În acest sezona echipa de pe Bega are trei victorii din şapte jocuri. Pe 14 ianuarie „leii” dau piept cu echipa din Miercurea Ciuc, pe terenul acesteia, iar a doua zi în aceeaşi locaţie e programat duelul cu CSM Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.