Un bărbat s-a prăbușit pe stradă și a murit, sub privirile trecătorilor

Un bărbat s-a prăbușit pe stradă și a murit, sub privirile trecătorilor

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 55 de ani, din Hunedoara, a murit în faţa unei terase din zona Pieţei Obor din localitate, la scurt timp după ce ar fi consumat acolo mici, potrivit unui localnic care a stat la aceeaşi masă cu el. Conform adevarul.ro, martorul a relatat că hunedoreanul s-ar fi înecat cu produse alimentare, însă deocamdată nu au fost stabilite cauzele exacte ale decesului.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 11:45, cu privire la faptul că un bărbat a căzut în stare de inconştienţă pe strada Bicaz, din Hunedoara, în faţa unui bar.


În urma deplasării la locul indicat, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Hunedoara, faţă de care echipajul medical sosit la faţa locului a aplicat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat pozitiv. Din primele cercetări, se pare că persoana decedată nu prezintă urme vizibile de violenţă şi nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acesteia”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.