Ripensia a ajuns la şapte victorii în amicale. Roş-galbenii au întâlnit un...

Ripensia a ajuns la şapte victorii în amicale. Roş-galbenii au întâlnit un alt nume istoric din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru
Ripensia are nu mai puţin de nouă partide de verificare disputate în această iarnă şi numărătoarea va continua. Ultima „victimă” a roş-galbenilor e o altă grupare care încearcă să reînnoade tradiţia fotbalului de altădată din vestul ţării – e vorba de CAO din Oradea. Formaţia bihoreană aflată acum în Liga a III-a a condus cu 2-0 în testul de azi, dar a fost învinsă cu 3-2 de către timişorenii din B.

Roş-galbenii au disputat şi acest joc la Baza 2 a Politehnicii.


CAO, o grupare cu un titlu în Ungaria şi unul în România, a fost reînfiinţată în 2017 şi se bucură şi de sprijinul autorităţilor locale (după ce vechea FC Bihor a sucombat).

Transferul iernii reuşit de trupa de pe Crişul Repede, Claudiu Cobodan a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 8, cu un şut din 16 metri. Mai mult, jumătate de oră mai târziu era 2-0 după „capul” lui Hosu din careul mic. Echipa lui Cosmin Petruescu a revenit însă înaintea pauzei, prin reuşita lui Popovici. Apoi, în partea a doua ripensiştii au mai punctat de două ori: prin acelaşi Popovici (min. 67), în urma unui contraatac, şi prin Gladun (69), şut sub bară din apropiere.

A fost a şaptea victorie în teste pentru elevii „Conferenţiarului”, care au pierdut un singur joc şi au remizat o dată cu Pandurii. De altfel, ultimul amical, cu numărul 10 va fi chiar cu singura adversară care i-a bătut – CSM Reşiţa, mâine, la Şag.

UPDATE Amicalul cu reșițenii se va disputa mâine, de la ora 13, pe terenul sintetic din Valea Domanului și va fi ultima verificare pentru ambele echipe.

Ripensia: Miklos (46, Velcea jr.) – Marić (67, Pătru), Bain (67, Sturzu), Rogac, Gladun, V. Macrițchii, Coulibaly, Ene, Popovici, Golda, Tudorache.

Ripensia a aflat între timp şi data exactă a partidei cu Rapid, din etapa a 16-a a Ligii 2, primul „oficial” al anului. Jocul a fost programat duminică, 21 februarie, de la ora 11.00 (televizat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.