Adversar din Liga I pentru CFR Timişoara în optimile Cupei României. „Feroviarii”...

Adversar din Liga I pentru CFR Timişoara în optimile Cupei României. „Feroviarii” de pe parchet se pregătesc şi de F4-ul Ligii 2

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CFR Timişoara / Facebook

CFR Timişoara se pregăteşte de o nouă provocare. Pe lângă obiectivul promovării în elită, echipa de futsal de la Gara Mare şi-a aflat astăzi şi oponenţii din Cupa României. Conform tragerii la sorţi, „leoparzii” vor înfrunta Clujana Cluj-Napoca în optimile competiţiei.

Dacă vor trece de clujeni, timişorenii vor înfrunta în sferturile de finală ale Cupei câştigătoarea întâlnirii dintre Futsal Poli Iaşi şi Imperial Wet Miercurea Ciuc.


CFR nu are în mod normal motive să se teamă de primul adversar, care a fost ciuca bătăilor în acest sezon al Ligii I. În schimb, favorită să ajungă în Final Four-ul competiţiei pare Imperial Wet, liderul campionatului.

Jocurile din optimile şi sferturile de finală ale competiţiei K.O. vor avea loc în manşe unice într-o localitate care urmează să fie desemnată. 20 şi 21 februarie sunt zilele de disputare ale partidelor din aceste faze.

În altă ordine de idei, CFR-ul, care şi-a câştigat categoric seria de Liga 2 va avea parte de un turneu F4 pentru promovare în care le va înfrunta pe Kereszthegy Remetea, Sportul Ciorăşti şi Metropolitan Işalniţa. Turneul de promovare se dispută în perioada 19-21 martie. Doar prima clasată promovează direct. În timp ce secund clasata dispută un baraj de promovare/menținere cu ocupanta ultimei poziții din Liga I.

Programul complet al optimilor Cupei României:

Kereszthegy Remetea – Autobergamo Deva

CSM Tg. Mureș – Futsal Odorheiu Secuiesc

Futsal Poli Iaşi – Imperial Wet Miercurea Ciuc

Metropolitan Işalniţa – Luceafărul Buzău

Inter Gheorgheni – Şoimii Şimand

Sportul Ciorăşti – KSE Tg. Secuiesc

Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ – United Galaţi

CFR Timişoara – CFF Clujana Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.