„Domnul Viorel” i-a ajutat pe polițiștii timișoreni să prindă un hoț

„Domnul Viorel” i-a ajutat pe polițiștii timișoreni să prindă un hoț

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt.

Miercuri, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de către un timișorean cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Eugeniu de Savoya din zona centrală a orașului a văzut un bărbat în timp ce sustrăgea un aparat de sudură din boxa unui imobil.


Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 41 de ani, pe care l-au condus la sediul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Secției 1, bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„Aparatul de sudură a fost înapoiat aparținătorului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză. Mulțumim și apreciem spiritul civic al cetățeanului! Felicitări domnul Viorel!”, au transmis, joi, reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.