Fritz: „După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat disperat...

Fritz: „După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat disperat aseară și mi-a scris mesaje pline de injurii”

7
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a susținut, astăzi, că  a fost înjurat de directorul de la Piețe S.A, Ionuț Nasleu, care, ieri, după ce a cerut demiterea din funcție l-a făcut ”prost” pe Facebook. Fritz este de părere că există o confuzie în cultura noastră politică: că agresivitatea discursului public este o măsură pentru putere și că va câștiga cine are gură mai mare.

„Eu înțeleg că asta este lumea în care au crescut unele dintre personajele bizare ale Timișoarei care umplu spațiul public zilele astea, de la Nicolae Robu la prietenul lui de nădejde Ionuț Nasleu.


Înțeleg că nu și-ar dori nimic mai mult decât să intru în vulgara lor horă de complexați. După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat disperat aseară și mi-a scris mesaje pline de injurii, unele repetate și public. Degeaba. Nu am nici nevoie, nici timp să răspund la înjurăturile și calomniile lor și ale aliaților lor ca să dovedesc ceva. Nicolae Robu a pierdut alegerile zdrobitor. Ionuț Nasleu, care recent a fost dat afară din PNL, va fi demis cu siguranță. Mai mulți vor urma. Cam asta este realitatea, schimbarea se produce, indiferent cât de gălăgios și violent își apără privilegiile incompetenții care au fost abonați la bani publici”, a scris, astăzi, pe pagina sa Facebook, primarul Dominic Fritz.

7 COMENTARII

 1. ,,Înțeleg că nu și-ar dori nimic mai mult decât să intru în vulgara lor horă de complexați”, o lasati ! Nu esti cu nimic mai breaz. Dimpotriva. Esti o gluma de sazis primar. Sigur te vei face de ras , deja ai dovedit ,,competenta”….

 2. La Cluj, Sibiu sau Oradea nu se cearta politicienii între ei, nici măcar dreapta cu stânga, darămite PNL cu USR…
  La Cluj e celebru parteneriatul, in interesul orașului, al PNL (fost PD-L) cu PSD… Clujul primea fonduri de la Bucuresti indiferent de guvernare…
  Nu înțeleg de ce la Timisoara nu se poate, când e interesul orașului sa se lase orgoliile jos… de aceea nici nu progresează orașul…
  Robu îl înjura pe Simonis, Simonis pe Bojin, Bojin pe cei de dreapta, dreapta pe stânga, Nica pe USR, acum Fritz pe Robu și oarecum și PNL-ul…
  Așa nu vom reuși niciodată…

  • soso, peste tot politicienii fura impreuna. la noi se cearta pentru ca robulake e dereglat psihic, e senil, s-a imprejmuit cu interlopi. de-aia atata zgomot. nimic nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.