Primarul Fritz se bazează pe timișoreni să-l anunțe dacă firmele de curățenie...

Primarul Fritz se bazează pe timișoreni să-l anunțe dacă firmele de curățenie și întreținere își fac treaba în parcuri

0
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz este în continuare nemulțumit de modul în care se face curățenie atât pe străzi cât și în parcurile Timișoarei.

„A lucrat echipa de digitalizare a primăriei la o soluție de urmărire cu GPS a mașinilor de salubrizare mecanizată și sper că în curând vom putea merge live cu această aplicație”, a spus, marți, primarul orașului.

Dominic Fritz mai spune că primăria va face public programul de curățenie al parcurilor și, chiar dacă va exista și un sistem oficial prin care se va urmări activitatea firmelor, se bazează și pe timișorenii care trec pe acolo să „raporteze” dacă se respectă sau nu graficul.

„Sunt trei firme pentru spații verzi, nu doar firma Bratner, care sunt responsabile pentru curățenia și mentenanța parcurilor.


Vrem să facem public și programul lor ca să știe lumea în ce parc, în ce zi, poate chiar la ce oră se face curat și se fac lucrări de mentenanță ca apoi cetățenii să ne și ajute și să ne dea un feed-back dacă aceste lucrări au fost făcute așa cum trebuie pentru că noi plătim pentru aceste lucrări și nu puțini bani. Trebuie să ne asigurăm că ceea ce plătim chiar duce și la un oraș mai curat”, a mai afirmat primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.