Phaser lansează primul disc: „Cu toate că am lansat multă muzică până...

Phaser lansează primul disc: „Cu toate că am lansat multă muzică până în prezent, acesta este primul nostru LP“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Phaser

Formația Phaser lansează la sfârșitul acestei săptămâni primul album discografic care poartă numele de Început de Univers. Discul conține 16 piese, iar primul single extras se numește Fast Forward și a fost lansat la finalul anului trecut. După o serie de single-uri lansate exclusiv pe platformele de streaming în ultimele săptămâni, albumul va fi disponibil în întregime din 26 februarie, atunci când va avea loc lansarea oficială marcată și prin apariția unui nou videoclip.

„Albumul a fost scris aproape în totalitate pe parcursul anului trecut.


Deși am trecut și încă trecem, ca mulți artiști, printr-o perioadă grea, am încercat totuși să profităm de timpul liber oferit de lipsa concertelor și să ne concentrăm pe creație. Toate piesele sunt scrise și produse în întregime de noi. Titlul Început de Univers a rezultat în urma unui brainstorming și este luat din refrenul piesei Sânge rece. Cu toate că am lansat multă muzică până în prezent, acesta este primul nostru album LP și conține o serie variată de stiluri și influențe, așa că am considerat că acest titlu este unul foarte potrivit. Restricțiile aflate în vigoare pentru limitarea răspândirii pandemiei prin care trecem nu vor permite deocamdată organizarea unor concerte sau a unui turneu de promovare a noului material. Totuși, trupa pregătește noi surprize pentru susținerea albumului care vor fi anunțate în perioada următoare”, spun membrii trupei.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.