SCM Timişoara a pierdut partida cu Steaua de la Cluj. „Leii” au...

SCM Timişoara a pierdut partida cu Steaua de la Cluj. „Leii” au condus ostilităţile în prima parte

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara nu a reuşit să lege victoriile dintre turneele de Ligă Naţională. „Leii din Banat” au fost învinşi de CSA Steaua, scor 82-71, în primul joc din cadrul „reuniunii ardeleneşti” de săptămâna aceasta.

„Leii” au început foarte bine jocul din Polivalenta de Cluj, conducând cu 19-12 la capătul primului sfert şi cu 35-28 la pauză.


Mai mult, sfertul 3 a început cu un parţial de 8-0 pentru bănăţeni şi elevii lui Dragan Petricevic păreau să fi luat deja o opţiune serioasă pentru victorie. Dar, imediat situaţia s-a schimbat. Mandache şi-a adus echipa pe plus şi O’Brien a reuşit un „four-point play” pentru Steaua.

Ultima pătrime a întâlnirii a început de la scorul de 57-59 şi a continuat în favoarea bucureştenilor, care au ajuns şi la +10 pe tabelă (77-67), când mai erau doar un minut şi jumătate din dispută.

Cel mai bun marcator al „leilor” a fost Milos Komatina, cu 20 de puncte. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului fiind: Brown 16 puncte, Olah 10, Mijajlovic 9, Dragoste 8, Mirkovic 6 şi Gajic 2. De partea cealaltă, Steaua l-a avut pe Vranes ca coşgheter. „Leii” au rămas cu şase victorii stagionale, acum din 12 partide disputate.

Mâine, alb-violeţii au parte de duelul cu gazda turneului, U-BT Cluj, de la ora 19.30 (Digi).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.