STPT reia transportul școlar, începând de luni

STPT reia transportul școlar, începând de luni

0
DISTRIBUIȚI

transport scolarDe luni, 8 februarie, Societatea de Transport Public Timişoara reia cursele destinate elevilor, pe toate cele 15 trasee destinate transportului școlar.

Pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, STPT reamintește că toţi elevii care utilizează liniile şcolare au obligația să respecte regulile legate de distanţarea fizică, purtarea măştii de protecţie şi utilizarea dezinfectantului la urcarea în mijlocul de transport.

Toate mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Public Timişoara sunt dezinfectate zilnic cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W.

Vă reamintim că școlile se vor deschide din 8 februarie în trei scenarii, în funcție de incidența cazurilor de Covid din fiecare localitate.


Cum în Timișoara coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este de 4,03, cu puține șanse să scadă sub 3 până luni, orașul se încadrează la scenariul roșu, activitățile în unitățile de învățământ fiind permise pentru toți antepreșcolarii și preșcolarii, precum și pentru elevii claselor din învățământul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.