ACS Poli a „supravieţuit” unui nou termen de judecată în dosarul insolvenţei....

ACS Poli a „supravieţuit” unui nou termen de judecată în dosarul insolvenţei. Timişoreana din „C” poate încheia sezonul pe teren

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli a fost ferită, încă o dată, de o decizie decisivă în instanţe, deşi soarta clubului timişorean din Liga a III-a pare fără rezolvare. Tribunalul Timiş a amânat pentru finele lunii mai o decizie în dosarul insolvenţei clubului, ceea ce înseamnă că echipa de fotbal poate termina, teoretic, sezonul actual pe gazon.

Dacă luăm în calcul un termen preschimbat, desfiinţarea unui complet de judecată şi pandemia, ACS Poli a „beneficiat” de mai bine de zece amânări în dosarul deschis la finele verii lui 2018, când echipa începea campionatul în Liga 2, după retrogradarea din elită. Atunci datoriile erau de arpoape patru milioane de euro conform fostului conducător Radu Birlică, aflat acum în organigrama lui Dinamo… între timp acestea s-au mărit.

Joi, 25 februarie, a avut loc ultimul termen în acest dosar, dar pe portalul tribunalului nu era postată o soluţie nici astăzi la orele amiezii.


Totuşi, cei de la ACS Poli au aflat ce s-a hotărât (sau mai degrabă spus nehotărât). „Joia trecută, administratorul special al lui Poli, Petre Mușat, a fost prezent la Tribunalul Timiș, unde pe rol se află dosarul insolvenței al clubului nostru. Tribunalul a amânat până la data de 22.05.2021 luarea unei decizii în urma procedurii de judecată. Astfel, activitatea echipei va continua ca până acum, iar toată atenția ne va fi direcționată către pregătirea returului de campionat”, se arată în comunicatul clubului.

ACS Poli s-a descurcat foarte bine în ediţia „pandemică” 2020-21 până acum, fiind pe 3 la egalitate cu locul 2 (Lipova) în Seria a 8-a a Ligii 3. Totuşi, nesiguranţa şi situaţia financiară precară şi în prezent i-a determinat pe mai mulţi componenţi de bază să plece. De altfel, clubul face apel în continuare la donaţii: „”Facem în continuare apel la cei care pot să ne susțină, orice sumă fiind binevenită prin platforma acspoli.ro/sustine. În curând sperăm să vă oferim mai multe posibilități de a fi alături de alb-violeți!”.

În amicale, după ce s-au reunit foarte târziu, elevii lui Silviu Bălace au înregistrat numai eşecuri cu echipe care nu spun multe… 1-4 cu Ripensia (Elită U19), 0-2 cu Progresul Ezeriş (L3), respectiv 1-2 cu Pobeda Star Bisnov (L4 TM). Următorul amical e marţi, cu o altă colegă de serie, junii alb-violeţi împrumutaţi la Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.