Liberalul Liviu Cocean, numit interimar în locul lui Nasleu la Piețe SA,...

Liberalul Liviu Cocean, numit interimar în locul lui Nasleu la Piețe SA, la doi ani de la demisia din funcția de director adjunct

2
DISTRIBUIȚI

Liberalul Liviu Cocean este, de astăzi, noul director general interimar al Piețe SA, s-a decis în urma ședinței consiliului de administrație. La întâlnire a participat și Ioan Nasleu, care a rămas membru în CA, deși a fost demis din funcția de director general.

Cocean a fost director adjunct la Piețe SA din 2013, dar în februarie 2019 a demisionat, acuzând faptul că nu există interes pentru proiectele de dezvoltare și ”am mai înțeles și că nu mă potrivesc profilului promovat de domnul Robu, pentru că altfel poate era mai receptiv, măcar la cele mai importante propuneri.


Acolo unde dânsul consideră prioritar, unde cei promovați sunt pe placul lui, există sprijin în plan administrativ și se bagă adânc mâna în pușculiță.  Pentru toate aceste nerealizări, cei care pierd în primul rând sunt timișorenii și nu aș vrea ca, poate prin prezența mea la conducerea acestei societăți, să îi privez pe aceștia de beneficiul de a avea acces la un serviciu public modern, normal pentru o viitoare capitală culturală europeană”.

Liviu Cocean va ocupa funcția de director interimar până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului. Surse din cadrul administrației timișorene au declarat că înțelegerea politică între USR și PNL era să nu se vină cu nicio propunere astăzi, dar liberalii care controlează consiliul de administrație l-au votat pe Cocean, acesta primind inclusiv votul lui Nasleu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.