Ana Munteanu, suspendată un an din USR PLUS după descinderea la restaurant

Ana Munteanu, suspendată un an din USR PLUS după descinderea la restaurant

8
DISTRIBUIȚI

Biroul Județean al USR Timiș, întrunit aseară, a luat o decizie în scandalul în care a fost implicată Ana Munteanu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

„Condamnăm cu fermitate violența verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban și amenințările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021. Indiferent de greșelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament.(…)  Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține.


Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timișoara, nu este să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale și să avem încredere că ele vor acționa potrivit legii”, au transmis reprezentanții USR PLUS.

Ana Munteanu nu va mai face parte în următorul an din partid. „Întrucât modul în care colega noastră a înțeles să acționeze nu reflectă voința noastră, ca organizație, și nici valorile pe care USR le promovează, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile începând cu data de 26 martie 2021, cu titlu de sancțiune. Îi îndemnăm în continuare pe toți cetățenii să respecte regulile de distanțare socială, restricțiile de circulație aflate în vigoare din cauza pandemiei și să se vaccineze cât mai curând. Ține de noi toți să trecem cu bine peste aceste momente grele, dar o putem face doar împreună, ca o comunitate”, au mai transmis reprezentanții USR Timiș.

8 COMENTARII

 1. Ma bucur ca aceasta Sosoaca de la USR ajunge sa participe la descinderi si sa dea ordine jandarmilor pe cine sa amendeze. Se vede ca e la putere.
  Mai are un pic si incepe sa dea ordine si DNA-ului, si parchelului si politiei, ca doar e la guvernare.
  Asta in 2 ani se crede Dragnea sau Escobar.

 2. Merita sa fie tratata altfel aceasta noua „Ana Paucker”? In aceasta pandemie puteti sa depistati lasitatea, prostia si primitivitatea semenilor nostri! Ana Munteanu, face parte din categoria cu care nu vreau sa am de-a face toata viata! Cine a ales-o, sa se spele pe cap cu ea!

 3. Propun sa o cazam pe banii contribuabililor 1 an de zile la Del Corso timp în care fiecare care dorește sa o cunoască mai de aproape sa participe

 4. PSD și PD-L ( PNL ) sunt “ Bambi “ in comparație cu USR… vai mama voastră ca le dați puterea ! Va meritați soarta !!! Atâta agresivitate in vorba și comportament ,tupeu de “ borfaș “ nu am vazut ! Știi cățelușul cu parul creț ..ăla cu rata ce se jura … pistol cu apa” ..
  Mobilizarea și aveți grija sa ajungă Fritz președinte.
  P.s. Se întoarce la anul doamna nu e problema, cu “ regia “ îmbunătățită !

  • În această,, regie ” a USR au ajuns să joace cei mai tupeiști, mincinoși, inculți, incompetenți și ticăloși politicieni apăruți de la revoluție, plătiți de cetățenii români. USR – ista aceasta este plătită de noi la consiliul local Timișoara și pe timpul suspendării din partid. Cum să dai bani unor astfel de indivizi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.