„Cântec pentru mama”, spectacol folcloric special de 8 martie, la Timișoara

„Cântec pentru mama”, spectacol folcloric special de 8 martie, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează în seara zilei de 8 martie spectacolul online „Cântec pentru mama”, care dorește să transpună pe muzică celebrele cuvinte ale cardinalului Gaspard Mermillod; „Mama este ființa care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită cu nimeni”. Spectacolul folcloric, care va începe la ora 20,00, va reuni interpreți apreciați din zona de vest a țării, precum Alin Didraga, Andreea Chisăliță, Dumitru Teleagă sau Liliana Lachici, care vor cânta pentru cea mai îndrăgită ființă din viața fiecărui om.


Nu vor lipsi nici renumitele familii muzicale din folclorul bănățean: Carmen Biruescu și fiul său, Antonio Știopon, Ramona și fiica sa Georgiana Vița, Tinu Vereșezan și Mama Florentina.

„Pentru mama o cântare”, „Mamă, te iubesc”, „Măiculița mea” sau „Mamă dragă, îți cânt iară” sunt câteva din melodiile pregătite pentru acest spectacol. Soliștilor li se vor alătura instrumentiștii dirijați de Sebastian Roșca și dansatorii ansamblului profesionist „Banatul”, coordonați de Brândușa și Nicolae Stănescu, care vor interpreta momente coregrafice de pe Valea Almăjului și Valea Bistrei.

Spectaclul va fi transmis pe Ansamblul Profesionist Banatul – Oficial | Facebook, iar spectatorii vor putea transmite, la rândul lor, gândurile lor și mesaje pentru mame și femeile din viața lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.