CFR Timişoara şi-a aflat programul din lupta pentru un loc în Liga...

CFR Timişoara şi-a aflat programul din lupta pentru un loc în Liga I la futsal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CFR Timişoara / Facebook

CFR Timişoara a aflat azi ordinea partidelor de la barajul de promovare în elită la futsal.


În urma tragerii la sorţi de la sediul FRF, feroviarii bănăţeni vor întâlni în ordine Sportul Ciorăști, Kerestegy Remetea și Metropolitan Ișalnița. Turneul e programat la finele lunii la Sebeş.

Pe 19 martie e programat duelul Ciorăşti – CFR, urmat a doua zi de CFR – Remetea şi apoi, pe 21 martie, are loc duelul cu Işalniţa pentru timişoreni.

Sportul Ciorăşti e câștigătoarea Seriei 1 Est, Kereszthegy Remetea – echipa care s-a impus în Seria 2 Centru, CSF CFR 1933 Timișoara – câștigătoarea Seriei 3 Vest și Metropolitan Ișalnița – locul secund în Seria 3 Vest (cel mai bun punctaj dintre echipele clasate pe locul 2). Locul 1 la sfârșitul play-off-ului va promova direct în Liga I. Ocupanta locului secund va juca meci de baraj (tur-retur) cu locul 7 din Liga I.

CFR, care a fost eliminată recent din Cupa României în sferturi, a avut un reprezentant la naţională în deziluzia de ieri a „tricolorilor” de pe parchet. Echipa pregătită de Robert Lupu a pierdut cu 2-3 la Bucureşti în faţa Bosniei, de la „leoparzi” a fost selecţionat antrenorul-jucător Valentin Ilaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.