DNA face percheziții la vila unde locuiește Ioan Nasleu, fostul director de...

DNA face percheziții la vila unde locuiește Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, și la căzănăria de la Obreja. Tablouri cu mafioți celebri pe pereții ”proiectului de suflet” UPDATE Verificările, încheiate

12
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA Timișoara și polițiști de la DGA fac percheziții, astăzi, la vila din Timișoara, unde locuiește Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, și la căzănăria din Obreja a familiei acestuia. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că muncitori de la Piețe SA au fost trimiși de prietenul de chefuri al liderului interlop Lucian Boncu să-i facă reparații la locuința secretă din București sau la vila de pe Calea Urseni care a fost construită de liderul interlop Alin Gherman.

Angajații de la Piețe SA au declarat că au fost trimiși să lucreze zile întregi la amenajarea căzănăriei de la Obreja, făcând aici tot felul de lucrări – de la mici demolări până la betonări, pus de gresie și faianță, finisaje ale clădirii și construirea unui grup sanitar.


Multe dintre materialele de construcție au fost cumpărate cu bani de la Piețe SA. ”De asemenea, bani de la Piețe SA au fost folosiți pentru cumpărarea de utilaje pentru căzănăria Obrejana. Până și sucul pe care l-am băut când Nasleu m-a trimis pe mine și colegii mei să lucrăm la căzănărie a fost plătit din banii de la Piețe SA” a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Marius Ștefoni, fostul om de încredere al lui Nasleu pe care acesta l-a dat afară când a văzut că nu-i mai răspunde la comenzi.

Într-o înregistrare video, Ioan Nasleu și-a prezentat cu mândrie căzănăria de la Obreja, ”proiectul meu de suflet”,  pe pereți observându-se două tablouri cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar și cu celebrul mafiot Don Vito Corleone. Vom reveni cu amănunte.
Vezi video cu căzănăria lui Ioan Nasleu.

UPDATE Perchezițiile au fost făcute într-un dosar în care DNA cercetează mai multe infracțiuni de corupție și asimilate faptelor de corupție. Verificările în cele două locații s-au terminat. Ancheta continuă.

12 COMENTARII

 1. Domnule profesor Robu Nicolae era bine când vă înveseleati la cazanarie???? Ați uitat de el, nici nu mai vreți să știți nimic de el dar poate el de inculpatul Robu Nicolae vrea?????

  De ce acum profesorul inculpat Robu Nicolae îl aruncă la gunoi pe acest suflet sărman care are și el o cișmea de țuică și acum l au uitat toți inclusiv inculpatul Robu Nicolae

  Poate inculpatul Robu Nicolae ii aruncă mănușa și totuși îl scoate și anul acesta într-un concediu pe aceste suflet…

  Alooooooi inculpat?????

 2. Fostul consilier local Vasi Călin Vasile care a tras toate sforile și este și benificiar direct de milione de euro în urma furtului de teren de la Horticola, statul roman prin reprezentanții nu fac nimic??????

  Ce aștepta procurorii să se prescrie faptele și să rămână consilierii, mafioții, cu bunurile cu terenurile??????

  Oare este corect să nu se întâmple nimic în furturile de teren de la Horticola, Calea Urseni și să rămână infractorii cu tot?????

  Domnilor procurorii noi de ce mai plătim taxe și impozite dacă alții fură din patrimoniul statului român??????

  Noi cetățenii suntem foarte revoltați că nu se întâmplă nimic în speța Horticola…..

  • eu cand tot scriu pe aici ca politicienii merita sa fie toti aliniati la perete si „injectati” cu niste „transe” de gloante nu o fac degeaba

 3. Fostul consilier Vasi Călin Vasile când va fi tras la răspundere pt furtul de teren de la Horticola???
  De ce nu se investighează furtul de terenuri de zeci de ha din patrimoniul statului cu ajutorul funcționarilor publici, cei de la juridic și urbanism unde fostul consilier local Vasi Călin Vasile a avut un rol important…
  DNA vrem fapte acum nu peste 10 ani când se prescriu faptele

 4. Poate sa explice cineva cum se poate din salar( chiar nam idee car ar fi putut sa castige shoarecu) sa iti fadi vila si casa la sat,apartament in bucale alt cotetz in florida harfe prin oras cheltuiala mare,k restu lumii se chinuie de la o luna la alta astia saracii ce stau la bloc.futul in nas de hot ordinar

 5. acum se vede …managerul pus de robu….hamalu de america….si traficantul de influenta.
  observ ca nu mai sar in aparare…amicii lui de jonglerii ieftine.

 6. Ăsta e penibil rău, ce zice profesorul și intelectualul Robu Nicolae????
  Eu cred că Robu Nicolae este mai rău ca și Nasleu, mult mai rău, el este un pervers deoarece și a luat un prost grămadă lângă pt a face milioane de euro și răspunderea cade pe Nasleu totală.
  Doar nu credeți că au plecat ei în America așa la plajă…
  Nasleu a spălat bani, i a transferat cu ajutorul evazioniștilor prin firmele lor și bani sunt la SUA în imobile????
  Este corect nea Robu????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.