EXCLUSIV Polițistul local Berinde, filmat când primea bani de la Lucian Boncu,...

EXCLUSIV Polițistul local Berinde, filmat când primea bani de la Lucian Boncu, prin intermediul interlopului Gheța

10
DISTRIBUIȚI
Momentul în care polițistul local, cel cu șapcă, primește bani de la interlopul Daniel Gheța

Alin Berinde, zis ”Ciochi”, angajat la Poliția Locală Timișoara din 2016 și practicant de jiu jitsu brazilian, apare în înregistrările video făcute de DIICOT în apartamentul liderului interlop Lucian Boncu. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Berinde, care face parte din echipa de intervenție a Poliției Locale,  are legături strânse cu cei din gruparea Boncu, apărând în numeroase fotografii alături de luptătorul Sașa Marcov sau de  Daniel Gheța, care atunci când a fugit din țară de frica DIICOT și-a găsit adăpost la fugarul Sorin Udrea în Italia. Polițistul local a apărut în fotografii la chefuri alături de Lucian Boncu sau de Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, sau de Alin Gherman, cel care a construit vila din El-Dorado-ul imobiliar de la Urseni. Boncu l-a sunat pe Berinde în timp ce-l sechestrase pe taximetristul din București în clubul Champions pentru a-i cere un număr de telefon, polițistul local trecând ulterior și el pe acolo.

Înregistrările video dovedesc faptul că legăturile polițistului local cu gruparea interlopă erau extrem de solide. Alin Berinde a fost filmat în seara zilei de 14 iulie 2019, la ora 23,52, în timp ce vine în vizită la Lucian Boncu în apartament, liderul interlop fiind la discuții cu Nicolae Gavrilă, ”aghiotantul” său, cu Alin Huc și încă un apropiat. ”Ciochi”, care are șapcă pe cap,  a venit împreună cu Daniel Gheța. Boncu i-a întâmpinat la ușă, s-a îmbrățișat cu Gheța și a dat mâna cu polițistul local. În timp ce se apropia de masă, liderul interlop a băgat mână în buzunar, a scos un teanc de bani și i-a întins mai multe bancnote lui Gheța fără să-i spună nimic. După ce a dat mâna cu cei prezenți la masă, Gheța a luat doua bancnote din cele primite de la Boncu și i le-a întins lui ”Ciochi” care le-a luat instant.


După ce a aranjat banii, polițistul local i-a băgat în buzunar. Alin Huc l-a întrebat pe Gheța dacă banii sunt ” datorie sau parte”, iar acesta a răspuns ”parte”. ”Fiecare din salariul lui, din amenzi”, a comentat râzând Huc. Gheța și Sașa Marcov sunt cercetați de DIICOT într-un dosar în care sunt acuzați că l-au băgat în portbagaj și l-au dus la Șag pe un manelist pe care-l acuzau că a furat bani.

Într-o altă înregistrare, din 30 iulie, polițistul local apare, din nou, cu Gheța discutând cu Lucian Boncu despre Sașa Marcov, după ce interlopul fusese chemat pentru audieri la secția 3 după ce l-a bătut pe un apropiat al lui Adrian Olteanu. Boncu nu a exclus varianta ca Marcov să fie reținut pentru 24 de ore, amintindu-le că ”eu am pățit-o asta pe pielea mea” după bătaia de la Iulius Mall. ”Pentru ce? Sunt atâția care fac, în puii mei, omoară lume, dau… în judecată, abuz în serviciu (…) Dați-vă dracu de șoareci, se bat, își dau cu parii în cap, se înjunghie. Pe ăia nu-i băgați la nimica, nu le dați 24 ”, a comentat revoltat polițistul. Boncu i-a explicat lui Gheța că i-a cerut să plece de la locul incidentului ”pentru că nu știi pe unde trece fraierul și te vede și spune a fost și ăla”.

Polițistul local s-a pus să mănânce paste și la un moment dat s-a ridicat să caute sare. ”Mă,du-te dracu. Are un tupeu fantastic,  te pui să cauți prin dulapuri la omul ăsta ”, a comentat Gheța. ”Zi, Luci, să mă lase în pace”, i-a cerut polițistul local liderului interlop spre amuzamentul lui Gheța. Când ”Ciochi” a început să mănânce și jumări, Gheța a început să-i facă fotografii.

În timpul discuției despre victima lui Sașa Marcov, Alin Berinde le-a spus partenerilo de discuție că ”de acum o să fie tot mai nașpa cu 112. Arafat vrea să-ți localizeze telefonul automat, să vadă că ești acolo”. După ce a terminat de mâncat polițistul local, acesta i-a mulțumit lui Boncu, iar Gheța a concluzionat ”nebunule, la cât ai mâncat la restaurant aveai de plătit un milion opt sute”. La un moment dat a apărut și Sașa Marcov care a povestit că la secția 3, unde ”au adus mascații”, l-au întrebat polițiștii dacă ”s-a cumințit Luci, ai preluat tu?”. Boncu a comentat râzând ”e doar o chestiune de strategie”.

Contactat de PRESSALERT.ro, polițistul local Berinde a susținut că banii primiți de la Gheța ar fi ”nu mai țin minte, pobabil o datorie”, dar când i s-a spus că interlopul vorbea de ”parte”, acesta a susținut că ”nu mai țin minte despre ce ea vorba. Poate vreo datorie”.

10 COMENTARII

  • Pai cu acordul lui categoric!!! Îți pot pune cel mult microfoane fără acord … dar cu acord filmat in intimitate bla bla … încalcă niște drepturi ! Doar cu acord ! Pt prieteni lui tine vrăjeala cu x, y z dar din punct de vedere legal e imposibil ca cineva care nu e proprietar sau nu are un drept legal asupra locuinței sa semneze așa ceva !

  • Pai cu acordul lui categoric!!! Îți pot pune cel mult microfoane fără acord … dar cu acord filmat in intimitate bla bla … încalcă niște drepturi ! Doar cu acord ! Pt prieteni lui tine vrăjeala cu x, y z dar din punct de vedere legal e imposibil ca cineva care nu e proprietar sau nu are un drept legal asupra locuinței sa semneze așa ceva !

  • Pai cu acordul lui categoric!!! Îți pot pune cel mult microfoane fără acord … dar cu acord filmat in intimitate bla bla … încalcă am. Af niște drepturi ! Doar cu acord ! Pt prieteni lui tine vrăjeala cu x, y z dar din punct de vedere legal e imposibil ca cineva care nu e proprietar sau nu are un drept legal asupra locuinței sa semneze asta

 1. Poate scoate domnul Boța cu fostul primar Robu Nicolae împreună cu actualul primar Fritz trăgând amândoi pe năsuc, că doar sunt prieteni, camarazi după cum da de înțeles Fritz…

 2. Si scalvetele asta inca e in politia locala???Daca nu il da nimeni afara atunci inseamna ca toti sunt corupti acolo.Am ajuns safim la mana sclavetilor interlipilor.De ce dracu acem nevoiesi de politia locala ca oricum acolo sunt numai incompeneti platiti degeaba.Fritz favi ceva sau nu ai putere ca oama acum pana si Nesleu s a pisat pe tine,l ai dat la o parte din sefue dar conduce pietele ca si membru in administratie.Bv neamtule

 3. Cred acum că Robu tremură că încet, încetișor se ajunge la el și poate vom vedea că acești băieți nu erau de capul lor și deja vedem că din partea șefului politiei aveau spate Petecel și în primărie aveau spate prin
  Nasleu…
  Să vedem pe cine aveau la Parchet după plecarea lui Romanul?????
  Sau poate tot fostul procuror șef era spatele dar din spate acum că din fața au fost o perioadă…..
  Vedeți și alte dosare clasate în legătură cu ei?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.