Fanii Cargo aduc un omagiu fondatorului trupei, Adi Bărar

Fanii Cargo aduc un omagiu fondatorului trupei, Adi Bărar

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Sorin Stanca

Fanii trupei Cargo au adus un omagiu fondatorului trupei, Adi Bărar, care a trecut în neființă în cursul zilei de luni, depunând la cimitirul unde a fost înmormântat numeroase flori și candele aprinse.

„Începând cu orele 13.00 până mâine seară (n.n. miercuri 10 martie), puteți trece pe la cimitirul de pe str. Mătăsarilor colț cu Aleea Ghirodei ca să lăsați o coroană, o floare, o candelă aprinsă sau un gând bun în memoria celui care a fost Adi Bărar, legendă a muzicii rock. Vă rugăm să păstrăm decența necesară și regulile în vigoare care interzic staționarea în grupuri în această perioadă grea pentru toți. Important!!! Vă reamintim că este interzis accesul în cimitir iar la slujba religioasă vor participa doar membrii familiei și trupa“, a fost mesajul lui Sorin Stanca, un apropiat al formației, publicat pe Facebook înainte de înmormântarea lui Adi Bărar, care a avut loc astăzi, la ora 15.

Vă reamintim că fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a decedat, ieri 8 martie, după ce a fost internat în stare gravă  după ce s-a infectat cu COVID 19.


Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a trupei. ”Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021. ” Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, a fost mesajul de pe pagina trupei Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.