O tânără a ajuns la spital după ce s-a dat peste cap...

O tânără a ajuns la spital după ce s-a dat peste cap cu mașina, pe o șosea in vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav a avut loc, duminică, pe şoseaua Hunedoara – Călan, în urma căruia o tânără a fost rănită, a transmis adevarul.ro.

„În jurul orei 13.00, o tânără de 24 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 687, din direcţia Hunedoara – Calan, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un cap de pod.


În urma impactului, tânăra a fost rănită. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Maşina condusă de tânără s-a răsturnat într-o rigolă de pe marginea şoselei, iar victima a rămas blocată în autoturism. Au intervenit în ajutorul ei echipele medicale de Ambulanţă şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Victima a suferit un traumatism toracic (de la centură), un traumatism cranian minor contuzii la nivelul picioarelor. A fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru investigaţii de specialitate”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.