Roxana Iliescu despre soarta Pro România: „Mi-este foarte greu să anticipez încă...

Roxana Iliescu despre soarta Pro România: „Mi-este foarte greu să anticipez încă de pe acum ce va fi în 2024”

0
DISTRIBUIȚI

Partidul Pro România încă există, a spus consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România, luni seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

„Noi am fost de la bun început o organizație cu personalitate, prin urmare organizația Pro România Timiș, prin oamenii pe care îi are în administrația publică își face treaba. Avem trei reprezentanți la Consiliul Județean, care sunt oameni bine pregătiți și vor aduce plus valoare acolo unde vor pune umărul și colegii mei din județ care sunt pe funcții de consilieri locali și viceprimari.


Deci, prin reprezentanții din administrația locală, Pro România există”, a declarat Roxana Iliescu.

Întrebată dacă Pro România va mai face același scor la viitoarele alegeri locale fără o locomotivă la București, fără a avea parlamentari, Roxana Iliescu a răspuns: „mi-este foarte greu să anticipez încă de pe acum ce va fi în 2024. Un lucru este cert, pentru noi a fost o dezamăgire faptul că nu am reușit să trecem pragul și să avem reprezentanți în Parlamentul României. Dar lucrurile în politică sunt foarte volatile, lucrurile se schimbă de pe o zi pe alta din câte am observat de multe ori. Îmi doresc ca noi toți din această organizație, viceprimari, consilieri locali, consilieri județeni, să ne facem treaba foarte bine acolo unde sunt și să reprezentăm interesele timișenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.