13 cu noroc: SCM Timişoara „a întors-o” pe Dinamo la ea acasă

13 cu noroc: SCM Timişoara „a întors-o” pe Dinamo la ea acasă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

„Leii din Banat” au obţinut în această seară o victorie extrem de importantă. SCM Timişoara a ajuns la 13 succese stagionale după ce a revenit pe final cu Dinamo, scor 78-75, în jocul 2 al turneului cu nr. 13 din Liga Naţională.

Baschetbaliştii bănăţeni cedaseră ieri după o rundă de prelungiri în faţa Craiovei, dar astăzi au avut mai multă bafta cu gazda din sala „Dinamo”.


Deşi elevii lui Dragan Petricevic au pierdut primele trei sferturi (20-17, 18-13, respectiv 17-16) şi astfel alb-roşii şi-au tot mărit ecartul. Ultimul sfert le-a aparţinut de această dată complet „leilor”. Chiar dacă bucureştenii au avut şi +11 în debutul ultimei pătrimi, Komatina şi compania au fost mai eficienţi în ultimele minute. Triţa lui Brown, cu trei minute rămase din timp, a însemnat o apropiere la doua două puncte de gazde (71-73). A urmat însă rapid o nouă triţă, a lui Mijajlovic, iar oaspeţii au trecut pe în avantaj. Festivalul „de la distanţă” a fost completat de Gajic şi în ciuda unei erori a lui Mijajlovic în final, meciul s-a încheiat cu o aruncare greşită a lui Calotă.

Cel mai bun marcator al întâlnirii a fost Milos Komatina, cu 20 de puncte. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Olah 17 pt., Brown 12, Gajic 10, Mijajlovic 10, Dragoste 3, Pesakovic 2, Banciu 2 şi Mirkovic 2. De cealaltă parte, coşgheterul dinamoviştilor a fost Armin Canea (18 pt.).

După acest succes SCM Timişoara nu mai poate pierde locul 7, având cu trei victorii mai mult decât urmăritoarea din Galaţi în prima fază a sezonului. Pentru bănăţeni urmează partidele de la Oradea, cu CSA Steaua, joi, 6 mai, de la ora 16.45, respectiv U-BT Cluj, a doua zi şi de la aceeaşi oră (ambele transmise de Digisport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.